מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היא לא אוהבת נשיקות צרפתיות עם לשוןאלון02/03/2011
היי,
אני וחברה שלי כבר 5 שנים יחד (אני בן 27 והיא 23).
אני זוכר אותה כפרטנרית נחמדה לסקס וגם לנשיקות (לא משהו מטורף).
כבר שנה או שנתיים (אני לא בעל זיכרון ממש טוב), וכמובן לאחרונה (את זה אני זוכר הכי טוב) היא לא רוצה להתנשק עם לשון בטענה כי היא לא אוהבת. וזה נכון, ממזמן היא סיפרה לי שהיא לא אוהבת.
אני שואל:
האם בד"כ בין זוגות אוהבים וחושקים - קיימת נשיקה צרפתית?
כמובן שזה אינדיבידואלי, אבל מה הרוב?
נשיקה עם לשון, נשיקה חושנית - זה מרכיב מאוד חשוב בהבעת רגש ואהבה - לא?
**יש לציין שבנשיקה צרפתית אני לא מה"בולעים" ומלקקי כל הפרצוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היא לא אוהבת נשיקות צרפתיות עם לשון - תגובה
רות בן-ציון שכטר02/03/2011גיא שלום,
נשיקה צרפתית, התנשות, מדע, חיבוקים,הם חלק מכל המערך של יחסי המין. יש נשים וגם גברים שחלק מהפעולות נתפסות על ידם כחודרניות, ולכן הם נמנעים מהן.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרות - אם כך..
אלון02/03/2011אם כך, אז ייתכן ומדובר במישהי חמה, נעימה, אוהבת סקס, די מינית, אבל לא אוהבת להתנשק צרפתית - נכון?
ואם מדובר במישהי קצת קריקרה, לא חמה, לא מחבקת כמעט בכלל, לא יוזמת סקס, לא מינית וגם - לא אוהבת להתנשק עם לשון - האם העובדה הזאת מתחברת לכל שאר העובדות? האם יש קשר בין כולן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)