בת 24 לא חרמנית כמעט בכלל - בעיה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צודקת

אלון
    03/03/2011

תודה רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 24 לא חרמנית כמעט בכלל - בעיה?
    אלון
    02/03/2011

חברה שלי בת 24. אנחנו ביחד כבר כמה שנים.. פעם היה יותר סקס.
    לאחרונה בשיחות איתה היא ציינה כי הרבה פעמים עשתה איתי סקס "רק בשבילי" למרות שלא התחשק לה.
    לאחרונה הסקס ירד, וגם כשיש סקס זה בא ממני (כמו תמיד), ויתרה מזאת - אני רואה ומרגיש שהיא לא ממש בעניין.. בטוח שהיא לא יוזמת (מעולם לא יזמה)

אני יכול מצד אחד להיות סבלני ולחכות שה"משבר" שלנו יעבור ולהמשיך לאונן, ולסבול קרירות וחוסר חשק וחוסר תשוקה.
    אבל ההרגשה היא שאני אוהב אותה יותר ממה שהיא.

איך אפשר להיות עם גבר ולא לרצות סקס איתו?איך אפשר לא לחשוק בגבר שאיתך?
    האם הגיוני שאישה אוהבת אותך ורוצה עתיד איתה, אבל לא חושקת בך ואין לך חשק לסקס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אישה שלא אוהבת סקס - שאלה נוספת

אלון
    02/03/2011

האם זה שכיח וטבעי שנשים גם בגיל צעיר (23-24) עוברות תקופות שפשוט לא בא להן סקס?
    תקופות קרירות ללא רמיזות ו/או חשיקות בגבר שלהן?
    תקופות שבהן רצוי שהגבר יחפש טוב טוב אתר פורנו שיספק אותו?

ואחרי שהתקופה עוברת הן חוזרות לעצמן והחשק עולה? זה שכיח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסיון, מאד שכיח!

דניאלה
    02/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 24 לא חרמנית כמעט בכלל - בעיה? - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    02/03/2011

גיא שלום,
    למעשה אתה מתאר פערים מאד גדולים בחשק המיני בינך לבין בת הזוג שלך.
    אתה תוהה , ובצדק, אם הפער יצטמצם או שתמיד הנושא הזה יהיה ענין למתח בינכם?
    כדאי מאד שתשוחח בפתיחות רבה עם בת הזוג שלך על הנושא כדי לדעת את הדברים לאשורם, שכן אם אין לה חשק מיני לא היה לה, וכל הנושא ניראה לה מיותר אתה צריך לקחת זאת בחשבון ולשקול אם נכון לך לחיות עם אשה שמין הוא ענין שולי עבורה.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרותי - סיבה לפרידה?

אלון
    02/03/2011

רותי,

הנושא הזה עלה לא פעם.
    וכן, החשק המיני שלה על הפנים וירוד.
    מסתבר שה"תקופות היפות, שאני זוכר.. שהיו די נחמדות מבחינת סקס, היו הרבה בגלל שאני תמיד דחפתי (אפילו לכמה פעמים ביום).

עולה השאלה:
    האם קיימים זוגות שהפער בחשק המיני שלהם הוא גדול שפירקו זוגיות בגלל זה?
    אני מתכוון לזוגות שעוד לא נישאו, ועוד אין להם ילדים (כמונו).

כי הגעתי למצב שאני כאילו מתבייש בזה.. כי היא קוראת לי "חרמן" שזה כאילו משהו שאני חריג בו.
    אני יודע שאני מאוד מאוד חרמן 24 שעות, אבל היא בדיוק ההיפך!

*אני הולך לרוץ ולהיפרד ממנה אחרי שאני קורא בפורום. רק רוצה לקבל קנה מידה ומדדים וקצת עובדות.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרותי - סיבה לפרידה? - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    03/03/2011

גיא שלום,
    פערים בחשק המיני עלולים ליצור עוד מתח בחיי הנישואים.
    חיי הנישואים הם מערך של רבדים רבים ומורכבים . חיי המין הם הרובד של האינטימיות, זה המקום שבו אמורים להפגש למנוחה והנאה וספוק מיני הדדי. אתה זה שמעלה תהיות, מחשבות שניות לגבי העתיד. ולכן, כפי שציינתי כדאי שתשוחחו בפתיחות מרביצ על הנושא. משום שאם כבר עכשיו קיימים גדולים בצרכים המיניים שלכם, בתפיסה שלכם את במין אולי צריך לשקול אם נכון לכם להיות יחד.
    בהצלחה,
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו