מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בורח החוצהיוסי02/03/2011
כאשר אני מקיים יחסי מין עם בחורה בתנוחה בו היא מעלי והיא מקבלת את השליטה, היא עולה ויורדת ואחרי פעם פעמיים שהיא עולה ויורדת הפין שלי מחליק החוצה. אין לי קטן יש לי ממוצע. רציתי להבין למה זה קורה ואם אפשר לעשות משהו בנידון.
בתודה מראש יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו.?
יוסי03/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה??
יוסי03/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתשב עליך ותנוע קדימה אחורה
אביר05/03/2011כך אין סיכוי שאבר המין יחליק ואם החליק מכניסים עוד פעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתדאג פשוט שהיא לא "תתרומם"
שירה04/03/2011תדאג פשוט שהיא לא "תתרומם" יותר מידי כלומר שהיא תישאר צמודה אליך...
אומנם זה קשה בהתחלה אבל תוך 2 דקות מתרגלים . בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זה נורמלי?
יוסי04/03/2011כי בהרבה סרטים ואני לא מדבר על סרטים כחולים אלא גם על סרטי דרמה וכאלה הבחורה קופצת עד מחר בלי בעיות. רק רציתי לדעת עם זה רגיל ושכיח או שזה חריג..
תודה רבה על העזרה:))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבורח החוצה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן05/03/2011הבחורה פשוט מתרוממת גבוהה מידי.
יש להיזהר במצבים האלו כדי לא להגיע למצב של נזק (שבר) בפין, כאשר היא יורדת בחזרה והפין לא בנרתיק והיא מכופפת אותו.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם פרפקציוניסטים?
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)