האם אני משוגעת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני משוגעת?
    עמית
    04/03/2011

שלום, אני ובעלי נשואים טריים ללא ילדים ואני מרגישה קצת מתוסכלת מחיי המין שלנו. כשיש לנו סקס הוא ממש טוב ואני מסופקת. אבל אני מרגישה שאני רוצה יותר. מה שמתסכל אותי זה שהוא בקושי יוזם סקס זו בעיקר אני שיוזמת ובנוסף לזה, אני יודעת שהוא יאוננן כל יום ויגמור אך לא יזום סקס איתי כל יום כשאני רוצה והוא יודע! זה גורם לי להרגיש קצת משוגעת שאני מתחשבנת איתו על אם וכמה הוא מאונן, מה שדרך אגב אף פעם לא הייתה לי בעיה עם זה עד שהרגשתי שזה בא על חשבוני. אני מאוד נבוכה מהרגשות האלה וזה משפיע לי על הביטחון העצמי. האם הרגשות האלה נורמלים? האם אני מגזימה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אני משוגעת?

הוספת תגובה

• האם אני משוגעת? - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    05/03/2011

לעמית,
    באופן כללי אוננות היא עניין אישי, אך במקרה שאת מתארת אני חושב שיהיה נכון לשוחח עם בעלך (במקום לריב ולבוא בתלונות) ולנסות להבין מדוע הוא מעדיף לאונן בזמן שהוא יודע שאת זמינה ומעוניינת במין עמו.
    יתכן שיש עומס רגשי או אחר במין שאתם מקיימים יחדיו ולכן ברירת המחדל שלו היא אוננות.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו