מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מסיבת רווקים ושאר ירקותדנה06/03/2011
שלום אני בחורה בת 20 מרקע דתי מאד וחברי הוא חילוני. למרות שאני כבר דתיה כביכול "פושרת" יש עדין נושאים רבים שבהם אני מחזיקה עדין בדעות שהורגלתי אליהם.
למשל אני יודעת שבעולם החילוני מקובל לחגוג מסיבות רווקים עם חשפנית. בעולם שלי חשפנית הינה דבר אסור מאד ויפריע לי שחברי ישתתף במסיבה כזו..דיברנו על העיניין והוא הבהיר לי שאין מצב שהוא יוותר על מסיבה עם חבריו בגלל שזה מפריע לי. אני מבינה אותו אבל אני יודעת שיהיה קשה לי להשלים עם זה ואני יעשה לו "סרטים".
השאלה שלי היא כזו: איך לנהוג במצב כזה האם זו בעיה שלי או שגם בחורות שאינן דתיות יש להן בעיה למשל עם חשפניות?
האם לא להמשיך לצאת עם בחורים שאינם מהרקע שלי..למרות שאנחנו מסתדרים מצויין בהכול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסיבת רווקים ושאר ירקות - תגובה
רות בן-ציון שכטר06/03/2011ורית שלום,
הבחירה בבן זוג שגדל והתחנך תרבותית באופן שונה מימך, היא בחירה סבוכה יותר מאשר בחירה בבן זוג שגדל והתחנך תרבותית באופן ומרקע הקוב אלייך. ההבדלים התרבותיים האלו הם מקור למשיכה וענין ומקור למתח, ואת צריכה לקחת זאת בחשבון.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)