מסיבת רווקים ושאר ירקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסיבת רווקים ושאר ירקות
    דנה
    06/03/2011

שלום אני בחורה בת 20 מרקע דתי מאד וחברי הוא חילוני. למרות שאני כבר דתיה כביכול "פושרת" יש עדין נושאים רבים שבהם אני מחזיקה עדין בדעות שהורגלתי אליהם.
    למשל אני יודעת שבעולם החילוני מקובל לחגוג מסיבות רווקים עם חשפנית. בעולם שלי חשפנית הינה דבר אסור מאד ויפריע לי שחברי ישתתף במסיבה כזו..דיברנו על העיניין והוא הבהיר לי שאין מצב שהוא יוותר על מסיבה עם חבריו בגלל שזה מפריע לי. אני מבינה אותו אבל אני יודעת שיהיה קשה לי להשלים עם זה ואני יעשה לו "סרטים".

השאלה שלי היא כזו: איך לנהוג במצב כזה האם זו בעיה שלי או שגם בחורות שאינן דתיות יש להן בעיה למשל עם חשפניות?
    האם לא להמשיך לצאת עם בחורים שאינם מהרקע שלי..למרות שאנחנו מסתדרים מצויין בהכול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסיבת רווקים ושאר ירקות

הוספת תגובה

• מסיבת רווקים ושאר ירקות - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    06/03/2011

ורית שלום,
    הבחירה בבן זוג שגדל והתחנך תרבותית באופן שונה מימך, היא בחירה סבוכה יותר מאשר בחירה בבן זוג שגדל והתחנך תרבותית באופן ומרקע הקוב אלייך. ההבדלים התרבותיים האלו הם מקור למשיכה וענין ומקור למתח, ואת צריכה לקחת זאת בחשבון.
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו