יש איזה שיטה לדעת אם גבר חרמן עלי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש איזה שיטה לדעת אם גבר חרמן עלי?
    A
    07/03/2011

גברים! בבקשה תגידו לי אם ידוע לכם,מה הסימנים שמצביעים על גבר שבסתר יש מצב שהוא עושה עלי ביד? יש איזה משהו שיכול לגרום לי לדעת אם גבר ספציפי חרמן עלי? ועוד משהו....בדרך-כלל...כשגבר מפנטז על בחורה מסויימת,הבחורה יכולה להבחין בזה? או שיכול להיות מצב שגבר מסויים חם עליה הרבה הרבה זמן והיא אפילו לא יודעת או מעלה על דעתה את האופציה הזאת???

אני חייבת לדעת!!! מחכה לתשובות!!! המון תודה לכולם מראש!! (=

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש איזה שיטה לדעת אם גבר חרמן עלי? - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    08/03/2011

אין סימנים ואין שיטה.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל- A

שרי
    10/03/2011

את שואלת אם יש שיטה או סימנים שמצביעים על זה שגבר עושה עליך ביד. לאיזה סימנים את מצפה? את חושבת שיש איזה סימנים פיזיולוגיים שיופיעו אצלו? אוננות לא משאירה סימנים על הגוף. ברור שאין כל דרך לדעת אם מישהו מאונן עליך או חם עליך. הדרך היחידה היא לברר איתו את זה (במידה ואת לא מתביישת לשאול).

אני חייבת לומר לך, את נשמעת קצת אובססיבית. מציעה לך להרגע ולקחת את הדברים בפרופורציה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו