מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילדים חדשים במגרש המשחקיםנסיינית07/03/2011
היי, ערב טוב
אני ובעלי חוגגים השנה 10 שנות נישואין ו-17 שנות זוגיות (unfucking beliveble!)
לא סגורה האם זה חשוב, אבל נראה לי מתאים לציין את פרט הטריוויה הזה.
כדי לקצר את הסיפור רק אתוודה שאני מתה לנסות לשכב עם אישה אחרת, כשבעלי צופה ולאחר מכן גם נוטל חלק.
אבל אין לי מושג איך לממש את זה ובבקשה לא להציע לי לפנות לזונות.
אני אשת קריירה מוכרת וחוששת מאד מדליפה של העניין החוצה.
אין לי מושג איפה "משיגים" כזו אישה, איך מוודאים שהיא רווקה, נטולת מחלות, מעניינת, מאתגרת, דומיננטית כמוני, אסתטית.
איך מציעים לה להוסיף את בעלי או לאפשר לו לצפות?
האם אני אמורה לשלם על זה ואם כן כמה?
בקיצור, היכן ניתן להשיג את "המדריך למשתמש המתחיל" בשלישיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצרף אשה
חיים08/03/2011לגבי בעלך פשוט תציעי לו לצרף עוד אשה למיטה כי זה מסקרן אותך.
הרוב הגדול של הגברים ישמחו להצעה כזאת כי זאת הפנטזיה מס' אחת אצל גבר.
אם הוא לא יסכים אז תאלצי לממש את הפנטזיה שלך לבד בלעדיו ובלי שהוא ידע מזה.
עכשיו כדי למצוא פרנטרית מתאימה יש אתרי אינטרנט שיעזרו לך ליצור קשר ראשוני.
1, עדשת עירום- יש שם תמונות של אנשים שרוצים מין כמובן שאת יכולה לפרסם הודעה משלך.
2. נפגשים - אתר היכרויות חינמי שיש שם הצעות שונות תפתחי כרטיס ותתחילי לחפש.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדים חדשים במגרש המשחקים - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן08/03/2011לנסיינית שלום,
את יכולה לנסות למצוא פרטנרית לשלישיה או לזוגיות דרך אתר זה או באתרים מיניים אחרים הקיימים באינטרנט.
אני לא רואה כל סיבה לשלם עבור התנסות מהסוג שאת מדברת עליו, בהחלט יש נשים המעוניינות להצטרף ולחוות חוויות מהסוג שאת מציע.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)