מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנאה מיניתשרונה08/03/2011
אני אישה בת 24, הולנדית במקור (חצי גויה), מאוד גבוהה, 1.85, חתיכה מאוד, עם נתוני גוף מאוד מרשימים, שזה כולל חזה מאוד גדול ודגדגן ענק. כל פעם שאני יוצאת עם גבר ואני מגיעה למיטה הוא כל כך מתרגש מאיבר המין שלי שהוא פולט מאוד מהר אפילו בלי חדירה. מדוע זה קורה? האם הבנות בישראל, שהן בדרך כלל נמוכות, יש להן נתוני גוף קצת שונים משלי, כמו דגדגן קטן וחזה קטן? אשמח לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להולנדית
חיים08/03/2011דגדגן ענק זה די מגעיל
זה נראה כמו זין קטן
אם גבר כלכך מתרגש שהוא גומר לפני שהכל מתחיל כנראה שאין לו יותר מידי נסיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים עם דני
רון08/03/2011זה דוחה בטירוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהןאם?
רותם09/03/2011ואם הוא קצת בולט?
והשפתיים הפנימיות יוצאות קצת זה גם מגעיל?
כמה כבר גדול הוא יכול להיות ?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תדאגי
מייקי09/03/2011הולנדית יקרה,
כנראה נפלת על הגברים הלא נכונים ואם את גם מגלחת אז יכול להיות שזה מבליט את הגודל של הדגדגן. אני מניח שאם לא תגלחי יהיה לנו הגברים קשה להרגיש.
התגובות של אלה לפני סתם תגובות של טמבלים וחסרי ניסיון,
כל טוב שיהיה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רותם
חיים09/03/2011אם הוא בולט קצת זה בסדר גמור.
אני ראיתי תמונות של נשים עם דגדגן ממש ענק
זה נראה ממש כמו זין קטן וזה דוחה.
כך שאם שלך בולט קצת זה ממש בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה?
רותם09/03/2011באיזה אתר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנאה מינית - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן08/03/2011שרונה,
את כנראה קיימת יחסי מין עם גברים שיש להם פליטה מהירה (בערך 33% מהגברים).
לא חושב שהדבר נובע מנתוני הגוף שלך.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה לא בך
שדג12/03/2011הרבה נשים נוטות לחשוב שהבעיות בעולם האינטימי מקורן בהן, האישיו פה אינו את כי אם חוסר הנסיון או רמת הביצועים הלא גבוהה של הגברים שאיתם שכבת.
תהני =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנאה מינית - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן08/04/2011שרונה שלום,
קשה לקשור בין גודל הדגדגן שלך לכך שהגברים גומרים מהר.כנראה מקריות.
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)