מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשה ....לילי09/03/2011
שלום לכולם .. אני מבקשת את עזרתכם בנושא שתמיד מדאיג אותי ..אני אישה נשואה מזה שנתים ..יש לי שאלה ומקווה שתענו לי ברצינות ..
האם אפשר להגיע לאורגזמה בלי חדירה ? ולמה אני לא מגיעה לאורגזמה בזמן החדירה ? לציין כשהייתי רווקה הייתי מאוננת והייתי נהנית מזה והיום בנישואין שלי אני אף פעם הגעתי לאורגזמה בזמן החדירה למרות שבעלי עושה הכל !! ... האם לפנות לרופא או לסקסולוג או מה לעשות תדריכו אותי בבקשה ... יכול להיות שזאת בעיה אפשר להתגבר עליהא בתרופות כאילו הבעיה ממני או מבעלי ... אני מתביישת ללכת לרופאת נשים ולשאול אותה אנא תעזרו לי ....
אגב שאלתי שתי חברות שהם נשואות ואמרו לי שאי אפשר להגיע לאורגזמה רק עם חדירה לבד ז"א הבעל צריך ביד השנייה לשחק בדגדגן של האשה עם החדירה כדי שהאישה תגיע לאורגזמה אבל מה שמדאיג אותי שיש עוד אחת שאמרה לי לא נכין שהיא מגיעה לאורגזמה רק דרך החדירה ....
לציין שלא קיימנו יחסי מין אני ובעלי לפני הנישואין .....
נא עזרתכם הדחופה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמירה מחדירה
חיים10/03/2011שלום לך,
מעט מאוד נשים גומרות מחדירה.
רוב הנשים שחושבות שהן גומרות מחדירה למעשה גומרות משפשוף כזה או אחר בדגדגן בזמן החדירה.
כדי שתגמרי בן זוגך צריך להפעיל לחץ על הדגדגן עם האצבעות תוך כדי החדירה או לפניה או אחריה אין חובה לגמור עם החדירה.
אבל מה שעדיף מבחינתך הוא ענוג הדגדגן עם הלשון.
הדגדגן הוא צומת של עצבים רגיש מאוד.
באצבע לא מספיק עדינה ויכולה להכאיב.
הלשון היא האיבר האולטימטיבי לרגישות הדגדגן.
אז שיהיה לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה .... - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן12/03/2011לילי שלום,
ניתן להגיע ולחוות אורגזמה במשגל רק ע"י חדירה. הנסיון הקליני והמחקרי מצביע על כ 20-30 אחוז מהנשים שחוות אורגזמה במשגל לבד ללא גירוי ישיר של הדגדגן.
ניתן בהחלט לחוות ולהגיע לאורגזמה ללא חדירה ע"י גירוי של הדגדגן בעזרת האצבעות או הלשון של בן הזוג, ע"י זרמי מים במקלחת או ע"י ויברטור.
גם כשאת נשואה זה בסדר גמור ונורמליי לאונן.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)