מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה גורלית!דבי10/03/2011
הכרתי סוף סוף בחור כלבבי, יש לנו התאמה גבוהה בהרבה תחומים, למעט בתחום אחד: נתוני הגוף שלנו. לו - יש פין ענק (בקוטר ובאורך) ולי- יש ואגינה קטנה וצרה.(שנינו בני 30).
עדיין לא שכבנו משום שאני מתלבטת ומהססת מהסיבות הבאות:
1. הסקס איתו מן הסתם ירחיב את הואגינה, החשש הוא מה יהיה אם לא נהיה יחד ואכיר גבר עם פין קטן? הוא בעצמו סיפר שלי שהאקסית שלו סיפרה לו שקשה לשניהם להרגיש משהו כשהם מקיימים אפילו מין אנאלי. האם הואגינה שלי תתכווץ בחזרה? האם להימנע ממין אנאלי?
2. הפישוק שלי מוגבל בגלל חוסר גמישות בנוסף לואגינה הצרה- אני חוששת שאני עלולה לא רק שלא להנות אלא גם להיפצע או להיקרע, כפי שאחת מחברותיי חוותה. האם זה נכון שאפשר להיקרע כמו בלידה בעקבות פין ענק?
3. האם קיום יחסי מין (בעיקר אנאלי) עם פין ענק- עלול לפגוע בסוגרים (בעיקר בשליטה על הצרכים)? והאם רצוי להימנע בכלל ממין אנאלי עם פין ענק במקרה של טחורים (כלומר האם בעיית הטחורים יכולה להחמיר בגלל גודלו של הפין?)
4. האם מומלץ לקיים יחסי מין כשנתוני הגוף כ"כ שונים ואינם תואמים? כלומר עד כמה אוכל להתרחב כדי ששנינו נהנה ולא נסבול הרבה זמן? (האם זה נכון שאולי אצטרך לעבור ניתוח הרחבה? קיים הליך רפואי כזה או שזה רק מיתוס?)
התשובות תעזורנה לי לקבל החלטה אם להתקדם הלאה ליחסי מין ולהיכנס למע. יחסים מלאה או שמראש אין לה סיכוי (כי שנינו נסבול מחוסר סיפוק מיני) ואולי עדיף להתנתק כבר עכשיו.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון קטן
דבי10/03/2011לגבי 1: האקסית של הגבר שהכרתי (בעל הפין הענק) סיפרה לו שהיא והחבר החדש שלה לא מצליחים להנות מיחסי מין בגלל שהפין הענק גרם אצלה לעיוות הצורה והגודל. ובהתאם לכך שאלתי היא, האם זו תופעה נורמאלית או שהיא קיימת רק אצל נשים מסויימות? מנסיוני, תמיד התכווצתי בחזרה. השאלה אם זה תקף גם לגבי מקרה של פין ענק,שעוד לא התנסיתי בו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח
רון10/03/2011את חייבת טיפול דחוף אישה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפי הנראה לך או לך יש שריטה במוח
הרמן10/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגברת את צריכה טיפול פסיכיאטר
סוואני15/03/2011(שרוני כפרה עליך דרך אגב)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה גורלית! - תגובה
רות בן-ציון שכטר13/03/2011דבי שלום,
כפי שידוע לך הוגינה היא מקום מאד גמיש שממנו יוצא תינוק שהוא הרבה יותר גדול מכל פין!!!!
לכן, כדאי שתבדקי מימה את חרדה. האם יש לך נסיון מיני? האם הנסיון המיני שלך טוב?
איזה ספורים שמעת?
הסקס לא ירחיב את הוגינה, במידה ואת לא נהנת ממין אנאלי אל תקיימי מין אנאלי.
ביחסי מין בריאים והדדיים אין פציעות וקריעות...ביחסי מין שמקורם אהבה וכבוד הדדי יש הנאה וספוק וכל יתר הדברים שכתבת הם תלושים מהמציאות.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה גורלית! - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן13/03/2011דבי שלום,
אין כל בעיה בקיום יחסי מין עם פין גדול ממדים. הנרתיק יכול להתרחב ולהתארך מאוד בזמן גירוי מיני וריגוש מיני (אל תשכחי- יוצא משם תינוק..).
גם אם תיפרדו בעתיד אין כל חשש שהפין הגדול יגרום לדפורמציה (שינוי) במבנה או ביכולת להרגיש ולהינות עם פינים קטנים יותר.
אלא כולם מיתוסים שצמחו על סיפורים אורבניים.
לגבי מין אנאלי, גם כאן עם סיכה טובה ובהדרגה אין מניעה לקיום משגל אנאלי.
במידה והחדירה נעשית בהדרגה ועם סיכוך אין חשש לפגיעה באיברים פנימיים או ביצירת פגיעה בעתיד. גם פי הטבעת אלסטי ויכול להתרחב (יש אנשים המחדירים יד או אגרוף לפי הטבעת) .
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשניכם.
דבי13/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)