נבוכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נבוכה
    אביבה
    12/03/2011

אני ממש מתביישת בגוף שלי בגלל שיש לי בעית עור והעור שלי נראה רע בכל אזורי גופי הייתי בטיפול פסיכולוגי אפילו ..ובגלל זה אני לא מוכנה לקיים יחסי מין ואני מפחדת ממערכות יחסים ואני לא מוכנה לצאת עם אף אחד אפילו שאני מאד מאד רוצה כבר להיכנס לקשר...אני מפחדת איך שגברים יגיבו לגבי הגוף שלי..העור שלי לא נעים למגע וזה נורא חשוב לגברים שהעור של האישה יהיה רך ונעים..אני שונאת את זה שאני צריכה לרצות גברים אבל אין לי ברירה כי אני מרגישהש אף אחד לא ירצה להיות איתי בקשר אם העור שלי לא יראה טוב. לא יודעת מה עליי לעשות..אני ממש משמ רוצה לקיים כבר יחסי מין ולהרגיש שמישהו כן אוהב את הגוף שלי אבל לא יכולה להיפתח ואני יודעת שאף אחד לא יהיה מוכן.. מה עליי לעשות ? נואשת ומדוכאת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נבוכה

הוספת תגובה

• נבוכה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    12/03/2011

לאביבה,
    מבין את המצוקה שאת מתארת. אני בהחלט חושב שטיפול פסיכולוגי/סקסולוגי בהחלט יכול לקדם אותך ולעזור לך להרגיש טוב יותר בתוך ועם העור שלך. בתוך שגם האור שלך ומי שאת גם כן מהווה חלק חשוב ביצירת הזוגיות והקשר עם בני זוג פוטנציאלים.
    יצא לי לטפל באנשים שלא האמינו בתחילה שיהיה מי שיימשך ויוהב אותם והיום הם בזוגיות ו/או נשואים ומאושרים.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו