שאלה חשובה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה!
    יוסי
    15/03/2011

שלום לכולכם,
    אז רציתי לברר בקשר למספר שאלות:
    שמי טל בת 22.
    1. ראשית כל אני מעוניינת כן לרדת לבחור שאני איתו. אנחנו יוצאים ובעבר ירדתי רק לבחור אחד וגם דרך קונדום וגם לבחור הזה שאני יוצאת איתו עכשיו ירדתי גם דרך קונדום מתוך חשש למחלות מין. מלבד זה אינני מרגישה כזו דחייה גדולה לעשות את זה מכיוון שאני כן אוהבת אותו והוא מאוד משקיע בשבילי ואני רוצה שהיחסים שלנו יהיו טובים. עד כמה גדל הסיכוי להעברת מחלות מין כשאני יורדת לו?הוא היה רק עם בחורה אחת בגיל 15 ובגיל 18 עם בחורה אחרת בצבא מספר פעמים ועוד בחורה שלישית מכרה שלה הוא חדר אך גמר בחוץ. ב-2 הפעמים הראשונות הוא השתמש בהגנה בפעם השלישית עם המכרה הוא לא השתמש בקונדום אך הוא גמר בחוץ- כלומר לא הייתה חדירה.
    מה עליי לעשות כדי להוריד את החשש להעברת מחלות מין? הרי היום הרבה בנות עושות את זה, ובכלל הוא כן מוכן לרדת גם לי. האם לרדת? לבקש ממנו לעשות בדיקות- למרות שלדעתי זה די מיותר או כל אפשרות אחרת שתציעו? הרי היום גם ירידות זה חלק ממע' זוגית.
    2. מדובר בבחור ראשון שאני בטוחה לגביו והוא בעיקר מאוד משקיע ביחס לשאר הבחורים שהייתי איתם ואיתו אני כן מרגישה בטוחה והייתי רוצה לעשות את זה.(זה פעם ראשונה שאני אשכב- אני הייתי ועדיין בתולה). רציתי לדעת האם יש משהו להקל את החדירה? תנוחות מסוימות שכדאי להשתמש בהן? מקומות מסוימים שכדאי לעשות את זה? אילו מקומות הכי מגרים את הבחורות- למרות שמדובר בשאלה כללית אשמח לדעת כדי גם לכוון אותו יותר.
    אודה לכם מאוד אם תתייחסו ממש לכל אחת מהשאלות ששאלתי. זה מאוד חשוב לי.
    תודה רבה על הפורום הזה, מאוד עוזר...:-)
    המשך שבוע נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה!

הוספת תגובה

• שאלה חשובה! - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    16/03/2011

טל שלום,
    הדרך הפשוטה ביותר להסיר חששות מכל מחלות המין היא להבדק בכל קופות החולים, שניכם. אחרי שתבדקו, וקרוב לודאי תגלו שאינכם נשאים של אף מחלה תוכלו להנות ממין כאשר אתם משתמשים באמצעי מניעה מפני הריון.הבדיקה היא בדיקת דם פשוטה!
    יחסי מין הם ענין מהנה. החדירה אינה כואבת. החדירה עלולה לכאוב במידה והאשה מקיימת יחסי מין בכפייה,בנגוד לרצונה או שהיא חרדה ו/או לחוצה מאד ואז היא מתכווצת, היא עסוקה בענין הפחד מהחדירה ולא בהנאה ואז החדירה עלולה להכאיב, מכיוון שלא יהיה מספיק נוזל סכוך. לכן חשוב משחק מקדים ארוך וריגוש מיני מספיק שיוצר את הסכוך ואת המוכנות הפיסיולוגית לחדירה.חשוב שתזכרי שיחסי מין הם הנאה ולא ולא דף משימות.
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו