ק' מותק אתה מפלרטט עם אחרות???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ק' מותק אתה מפלרטט עם אחרות???
    סיון936
    21/12/2007

מה שלומך???
    נעלמתי קצת לשבוע ואתה מפלרטט עם אחרות? לא יפה...
    אז היה לי קצת בלגנים בלימודים... - איזה מרצה התיישב לי בווריד... אז מה חדש...?

שבת שלום
    וסופ"ש מצויין!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הייייי מותק. (--:

אחד אחר
    21/12/2007

באמת שמתי לב שנעלמת. לא משנה העיקר שחזרת.
    היום אני נוסע לצימר בצפון. הולך להיות סופ"ש לוהטטטטטטט.
    אספר לך שאחזור.

שיהיה לך סופ"ש מדליק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיון 936

אחד אחר
    21/12/2007

את מקנאה קצת? (--:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לק'

סיון936
    21/12/2007

מקנאה לא מתגעגעת כן...

תהנה בסופ"ש - מחכה לשמוע!!!!!!!!!

שבת שלום!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיון935

אחד אחר
    23/12/2007

אנחנו מכירים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייייייייייייי סיון 936

אחד אחר
    23/12/2007

היי מותק. מי המרצה שעצבן אותך? תגידי לי ואני אבוא לכסח לו את המהשמו... (--:
    אתמול חזרנו מצימר נחמד בצפון. היה מאד כיף. הרבה מסעדות נחמדות, הרבה מנוחה והמון סקס מטורף , שביומיום לא יוצא לעשות. בקיצור היה סוער בצימר... (--:
    אני מבין שאת סטודנטית. איזה כיף לך. תאמיני לי בכיף הייתי חוזר ללמוד. אבל מה לעשות. אין זמן לזה.
    ד"א . בא לך לספר על עצמך קצת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ק' מותק

סיון936
    24/12/2007

מה זה מכירים?
    זו אני סיון, פשוט נכנסה פה עוד סיוון אחת - היא עם שני ו' אז הוספתי לי לשם 936... אז מעכשיו אני סיון 936
    בכל אופן, אני ממש שמחה שהיה לך סופ"ש מטורף.
    על עצמי לצערי לאחרונה אין יותר מידי - כי הלימודים גומרים עליי.
    אבל כמה שאני "ילדה טובה" אני גם שטוטניקית לא קטנה...
    לפני 3 חודשים נסעתי ל 5 ימים סוערים אצל אקס מיתולוגי שלי... הוא הזכיר לי מה אהבתי בו.
    היה לנו סופ"ש ארוך מטורף לחלוטין עם מלא סקס מצויין!!! הייתי עכשיו כמו כלום חוזרת אליו בשביל זה ובכלל. אבל זה לא יהיה.
    אני יכולה לומר לחלוטין (זה היה 6 שנים שלא היינו יחד מאז שנפרדנו) והוא למד דבר או שניים ודאג שאני אראה את הכוכבים!!!!
    הייתי ממחזרת אותו עכשיו בכייף - אבל זה לא יעבוד.
    חוץ מזה שהוא הוא גר 3 וחצי שעות נסיעה ממני, הוא די חזר בתשובה (פחות או יותר) ואני חילונית לחלוטין. ואני והוא מתים אחד על השניה בחברים הכי טובים אבל לא ממש כבני זוג. - ואצלו הרגש שנקרא אהבה חשוב מאוד!

אגב שאלה אישית - לדעתי האישית - אם מישהו חבר מאוד טוב שלי, אפילו אם אני לא מאוהבת בו יותר מידי, יש לנו משיכה טובה, מסתדרים מעולה במיטה, וחברים טובים - עבורי זה מצויין כבן זוג.
    אתה חושב שאהבה יותר חשובה מזה? או שזה בסיס טוב מספיק ? לדעתי אהבה מגיעה כשיש את כל השאר וכשהיא חולפת - כל השאר נשאר גם אחרי זה, ועבורי זה אחד הדברים החשובים שיש...

מה אתה אומר בנדון???

שיהיה לך שבוע מקסים....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיון

אחד אחר
    25/12/2007

נראה לי שאת אף פעם לא היית מאוהבת באמת. כי אם כן היית יודעת את ההבדל בין אהוב לשותף לחיים שמספק את צרכייך החברתיים הכלכליים והמיניים. מצטער יקירתי אבל כשמתאהבים בבן אדם הכל מתערפל מסביב . רואים רק אותו/ה בחדות. קשה להסביר את זה אבל על חבר טוב לא חושבים ממש כשהוא לא לידך אבל אם את מאוהבת בו הוא כובש את כל מחשבותייך. גורם לך לחוש מיוחדת מעצם העובדה שהוא איתך. אמנם בזוגיות מה שנשאר אחרי שנים זו חברות טובה .אבל מה שכן עם השנים אתם הופכים להיות נשמה אחת וזה תחליף מצוין לאהבה הסוערת שהיתה בהתחלה.ונעלמה מטבע הדברים. אני מקווה שאת מבינה למה אני מתכוון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיון מה יהיה?

אחד אחר
    28/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו