מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יעוץ לבת 15 דחוףליאת26/03/2011
אני בת 15 ... בחודש שעבר עשיתי סקס יבש לפעם הראשונה בחיי ואין לי ממש ניסיון במין .
זה היה ביום האחרון של המחזור שלי ...הייתי עירומה וחבר שלי נשאר לבוש כל בגדיו ... עשה לי באצבעות עד שהגעתי לאורגזמה ... הוא חיבק אותי חזק והצמיד את גופי אליו .
הבחנתי בכתם על מכנסו למרות שהוא לא גמר בכלל ... לא היה לו מושג מה הכתם הזה .
בכל זאת הייתי מודאגת ... מה הסיכוי להריון בצורה שתיארתי ? אני באיחור של יומיים ...האם יש לי מה לדאוג?
אני בת 15 ונורא מובהלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ לבת 15 דחוף - תגובה
רות בן-ציון שכטר26/03/2011ליאת שלום,
כל עוד החבר נשאר לבוש לא נכנסת להריון. יחד עם זאת מכיוון שאתם משתעשעים במין כדאי ורצוי לשקול שמוש באמצעי מניעה כדי שלא תקרה תאונה.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת- יעוץ לבת 15 דחוף
ניסים31/03/2011יתכן שהוא פלט מהתרגשות במכנסים, לפי התיאור שאת מתארת ורק לפי תיאור זה אין סיכויי שתיכנסי להריון.
לדעתי גילך צעיר לקיום יחסי מין.
אני יודע שהפיתוי מאוד גדול, וסיטואציה זאת יכולה לחזור על עצמה, בכול מקרה חשוב שתצטיידו באמצעי מניעה, אחרת את עשוי למצוא את עצמך מחפשת עזרה בפורום זה, בנוסח, לא השתמשתי באמצעי מניעה, אני בהריון, תציעו לי מה לעשות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי תשובה אני חושב!
יוסי a31/03/2011תראי מאמי עם הוא לא נגע בך או זיין אותך לא יקרה לך כלום אפילו עם הוא דחך אצבעות אבל עם הוא דחף תזין שלו אז יש מצב להריון......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)