יעוץ לבת 15 דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ לבת 15 דחוף
    ליאת
    26/03/2011

אני בת 15 ... בחודש שעבר עשיתי סקס יבש לפעם הראשונה בחיי ואין לי ממש ניסיון במין .
    זה היה ביום האחרון של המחזור שלי ...הייתי עירומה וחבר שלי נשאר לבוש כל בגדיו ... עשה לי באצבעות עד שהגעתי לאורגזמה ... הוא חיבק אותי חזק והצמיד את גופי אליו .
    הבחנתי בכתם על מכנסו למרות שהוא לא גמר בכלל ... לא היה לו מושג מה הכתם הזה .
    בכל זאת הייתי מודאגת ... מה הסיכוי להריון בצורה שתיארתי ? אני באיחור של יומיים ...האם יש לי מה לדאוג?
    אני בת 15 ונורא מובהלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ לבת 15 דחוף

הוספת תגובה

• יעוץ לבת 15 דחוף - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    26/03/2011

ליאת שלום,
    כל עוד החבר נשאר לבוש לא נכנסת להריון. יחד עם זאת מכיוון שאתם משתעשעים במין כדאי ורצוי לשקול שמוש באמצעי מניעה כדי שלא תקרה תאונה.
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאת- יעוץ לבת 15 דחוף

ניסים
    31/03/2011

יתכן שהוא פלט מהתרגשות במכנסים, לפי התיאור שאת מתארת ורק לפי תיאור זה אין סיכויי שתיכנסי להריון.
    לדעתי גילך צעיר לקיום יחסי מין.
    אני יודע שהפיתוי מאוד גדול, וסיטואציה זאת יכולה לחזור על עצמה, בכול מקרה חשוב שתצטיידו באמצעי מניעה, אחרת את עשוי למצוא את עצמך מחפשת עזרה בפורום זה, בנוסח, לא השתמשתי באמצעי מניעה, אני בהריון, תציעו לי מה לעשות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי תשובה אני חושב!

יוסי a
    31/03/2011

תראי מאמי עם הוא לא נגע בך או זיין אותך לא יקרה לך כלום אפילו עם הוא דחך אצבעות אבל עם הוא דחף תזין שלו אז יש מצב להריון......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו