מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך אומרים לא לגילוחar26/03/2011
אני במערכת יחסים חדשה עם אשה יפה מרתקת וסקסית שנראה לי שאוכל לאהוב.אבל בעיה..
היא אוהבת לגלח את ערוותה ולהשאיר זיפים .ואני אישית אוהב כשאשה משאירה שיער באיזור. זה ניראה הרבה יותר טבעי ובכלל מגרה יותר.
כשאני יורד לה אני מרגיש את הזיפים בלשון וזה לא נעים.
איך וכיצד אוכל לשכנע אותה להפסיק עם הגילוח הנורא הזה?
איך לשכנע אותה לגדל שיער?
.אני שואל עצמי אם אוכל לעשות את הפשרה .
ביקשתי יפה והיא הודיעה לי שכך היא אוהבת את זה וזה אסטטי בעיניה.
אני לא רוצה לאבד אותה מה עושים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך אומרים לא לגילוח - תגובה
רות בן-ציון שכטר26/03/2011שלום,
כמו בכל מערכת היחסים הדבר החשוב ביותר הוא התקשורת. אתם צריכים לדבר על הענין הזה, כמו על עוד הרבה מאד נושאים שתצטרכו לדבר עליהם בעתיד ולא בהכרח תסכימו לגביהם. אם על כל אי הסכמה הקשר מתפרק , כניראה הקשר לא יציב מספיק.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם פרפקציוניסטים?
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)