מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החברה כבר לא מעוניינת בסקס..בן 2026/03/2011
אני וחברה שלי 22 ו 20 כבר יוצאים מעל שנה.
בחצי שנה הראשונה הסקס היה מדהים. היינו שוכבים המון והיינו נהנים.
אחרי החצי שנה כבר התחיל להתדרדר היא רצתה פחות ופחות לשכב איתי וזה הגיע למצב של פעם בשבועיים ועד לפעם בחודש אם בכלל..
באמת שאני לא יודע כבר עוד מה לעשות אני מדבר איתה על זה מלא ורב איתה על זה המון אני יודע שזה לא הפתרון אבל בהתחלה שתקתי ואחרי חצי שנה שזה נשאר ככה אני לא מבין מה הבעיה..
היא אומרת שהיא כן נמשכת אלי וזה לא הבעיה. פשוט אני לא רואה סיבה אחרת שבחורה בריאה בת 20 לא תרצה לשכב עם החבר שלה..
הגעתי למצב של ייאוש באמת שכמעט נפרדתי ממנה כבר כמה פעמים על הנושא הזה.
באתי לכאן לשאול אם באמת יש פתרון ?
* נ.ב
הקשר שלנו שזה לא נוגע לסקס, בילויים, טיולים והכול. מ-ד-ה-י-ם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החברה כבר לא מעוניינת בסקס.. - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן26/03/2011יש הרבה מאוד סיבות להעדר או לירידה בחשק ובעניין המיני של נשים.
הבעיה הנפוצה ביותר בקרב נשים היא הירידה בחשק המיני. כ-35% מהנשים יפתחו עם השנים ירידה בחשק המיני והשכיחות תלך ותעלה עם הגיל. הסיבות לכך יכולות להיות נפשיות, זוגיות, רפואיות. הטיפול בירידה בחשק המיני מורכב ומשולב.
בעיות בקשר הזוגי דורשות גם הן טיפול: כעסים ומריבות, שחיקה ושגרה מינית, אובדן משיכה מינית - כל אלה ועוד פוגמים בחשק המיני של הנשים. בעיות נפשיות של האישה המתבטאות בתחושת דכדוך, חוסר סיפוק מהחיים, שעמום, תסכול ועייפות כרונית - כל אלו יכולים אף הם לפגום בחשק המיני. הטיפול במקרה זה יהיה מיני ופרטני.
ממליץ לכם לפנות לטיפול לברר את הסיבה להיעדר חשק מיני.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)