חבר שצופה בפורנו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבר שצופה בפורנו
    הכגדעיג
    29/03/2011

שלום,
    אני רק רוצה להגיד שלפני שניגשתי לכתוב את ההודעה הזאת,
    גלשתי קצת בפורום וראיתי הודעות ותגובות, ואני בטוחה שאנשים
    מבינים וטובים מנהלים את הפורום.
    אני יודעת שהשאלה שלי קצת מוזרה, אבל הייתי רוצה דעתם של מנהלי הפורום, בחורים ובחורות, כי אני מבולבלת מאד.

לא פעם ראשונה אני מבחינה בהיסטוריית האתרים של החבר שלי באתרי פורנו,
    זה לא היה מפריע לי אילולא הייתי מוצאת סרטונים ספציפיים של נערות עם חזה גדול.
    אני חייבת לציין שאני בת 18 וחצי ואני לא מפותחת לגילי, אני שטוחה ונראת כבת 14,
    אני יודעת שזה מדכא את החבר שלי למרות שהוא טוען אחרת אבל בכל זאת זה מדכא
    אותי למצוא סירטונים של בחורות עם חזה גדול במחשב שלו, עד כדי כך רע לו שאין לי חזה?
    אני יודעת שתגידו לי שזה לא נורא ואין מה לעשות, אבל זה פוגע בי לראות זאת.
    זה וכל מיני פנטזיות מוזרות שיש לו,כמו שלישייה עם עוד בת, וזה שהוא מבקש ממני להתנשק עם ידידה שלי, היחסים האלה מרגישים לי מוזר, למרות שיש הרבה אהבה בינינו, אתם לא חושבים שזה קצת מוזר? לפני כן, שנינו היינו בתולים וזה חדש לי, אולי בעצם כל הבחורים הם כאלה ואני סתם מגזימה? אשמח לשיעור קטן על מיניות מצד האנשים הנחמדים שפה, תודה לכם מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חבר שצופה בפורנו

הוספת תגובה

• חבר שצופה בפורנו - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    30/03/2011

יתכן מאוד שהפנטזיות המיניות של החבר הן על נשים עם שדיים גדולים.
    הוא אתך וזה מה שחשוב. יתכן שהוא היה מעדיף ורוצה חזה גדול, תוכלי לדעת רק אם תדברי איתו.
    לא כל פנטזיה מרמזת על רצון לממש אותה-כחי זאת בחשבון.
    לגבי פעילות מינית שהוא מעוניין בה ואת לא, קבעי את הגבול שלך. מה שלא מתאים לך ו/או לא טוב לך אל תעשי.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דעה

ענת
    05/04/2011

היי. יש לי כמה דברים להגיד לך.

גם לי יש חזה קטן ורוב הבחורים שהייתי איתם (והייתי עם מספיק...) התלהבו ממני ומהגוף שלי. לא הייתי רוצה לצאת עם מישהו שלא מתלהב ממני. מצד שני, אני לא בטוחה שזה רעיון טוב לחטט לו בהיסטוריית גלישה ולבדוק איזה סוג פורנו הוא מעדיף.
    זה גם לא ממש העניין שלך מה הוא עושה כשהוא גולש באינטרנט - הרי הוא בוחר להיות איתך.

ועוד דבר.

רוב הבחורים גולשים באינטרנט ורואים פורנו, אבל לא כולם. הרבה בחורים מתחרמנים מלראות שתי נשים מתנשקות או מהרעיון של מין בשלישייה, אבל ממש לא כולם.

קודם כל את צריכה להבין שכל מערכת יחסים היא שונה ואם לא טוב לך אולי כדאי לעשות הפסקה בקשר ולחשוב שוב. יכול להיות שהחבר שלך צריך "ניעור", שיבין שהוא פוגע בך עם הצעות שלא מתאימות לך.

קחי בחשבון שלהרבה אנשים יש פנטזיות שהם לא מממשים, ואולי זה טוב שהוא מדבר איתן עליהן ומנסה לממש אותן איתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו