צפייה בפורנו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צפייה בפורנו
    עדי
    30/03/2011

חבר שלי כל הזמן צופה בפורנו כשאני לא נמצאת בבית - באופן עקרוני אין לי בעיה עם זה, אבל אני מרגישה שהצפייה בסרטים האלו מהווה תחליף שלי.
    הוא לא רוצה לשכב איתי אף פעם, למרות שאני מנסה ליזום במילים ובמעשים.
    עצם העובדה שהוא מרגיש צורך לצפות כל יום בסרטים האלו במקום להיות איתי פוגעת בי מאוד כי הוא טוען שאין לו חשק מיני, אז איך זה מסתדר עם זה שהוא רואה כל יום סרטים כאלו.

אני בחורה צעירה ונראית טוב - והמון אנשים מתחילים איתי כל הזמן גם לידו - אני לא מבינה מה הבעיה.
    שאלתי אותו המון פעמים אם זה אני, או משהו שאני עושה לא טוב והוא הבטיח לי שזה רק הוא - כל פעם עם תירוץ אחר (עייף, טרוד וכיו"ב).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צפייה בפורנו

הוספת תגובה

• צפייה בפורנו - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    30/03/2011

לעדי,
    באופן כללי אין בעיה וזה בסדר לצפות בפורנו וגם לאונן כאשר הגבר או האישה בקשר זוגי. לפי התיאור שלך מדובר בצפייה יומיומית והעדר קשר מיני אתך. כנראה שמדובר על התמכרות למין. נסי לדובב את החבר שלך לדבר ואמרי לו עד כמה העדר הקשר המיני שלכם קשה לך ולא עושה לך טוב.
    כאשר צריכה של פורנו פוגעת בתפקודים זוגיים חברתיים או תעסוקתיים אז כנראה מדובר בצורך כפייתי התמכרותי.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו