סיכוי להריון- אני בלחץץץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכוי להריון- אני בלחץץץ
    חסויה
    31/03/2011

שלום לכם,
    רציתי לדעת אם יש סיכוי להריון. לפני כשבועיים שכבתי בפעם הראשונה עם החבר החדש שלי. החדר היה חשוך עם אור מעומעם כזה...התנשקנו אח"כ התפשטנו וירדתי לו ואז הוא ירד לי, ואז אמרתי לו לשים קונדום, הוא הוציא מהתיק שלו את הקונדום ושם, אח"כ סובב אותי ונכנס בדוגי סטייל, איבר מינו יצא כמה פעמים משם והכנסתי שוב, נזהרתי כמובן מהציפורניים שלי, אח"כ התחלתי להרגיש שאיבר מינו נפול, אמרתי שיצא משם יוריד את הקונדום והמשכתי לעשות לו מין אוראלי והוא גמר לי בפה.לא עלה בדעתינו לבדוק אם הקונדום קרוע או לא, פשוט לקח את הקונדום והאטיפה וזרק אותו מחוץ לבית. למרות שלא נראה לי , מדוע שיקרע?
    עוד לא קיבלתי מחזור למרות שזה גם ככה לא סדיר אצלי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיכוי להריון- אני בלחץץץ

הוספת תגובה

• מסוכן

רון
    31/03/2011

יש מצתב שהקונדום נקרע ויצאו טיפות זרע ! חבל שלא בדקתם את זה !!!

בני כמה אתם ? ומדוע לא בדקתם את הקונדום ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכוי להריון- אני בלחץץץ - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    03/04/2011

יולי שלום,
    מכיוון שגמר לך בפה לא נכנסת להריון. בכל אופן כדאי להצטייד בכמה קונדומים או להשתמש בגלולות באופן קבוע.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו