מס' שאלות חשובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מס' שאלות חשובות
    שירן
    01/04/2011

היי, אני בת 18 והתחלתי לקיים יחסי מין עם החבר שלי לפני כחודש (הוא הראשון שלי).
    לפי מה שאני יודעת צריך לרדת דם בפעם הראשונה, אומנם כאב לי נורא בפעמים הראשונות אך לא ירד לי דם, יש לכך הסבר? אחרי כמה פעמים אחדות שקיימנו יחסים חשבתי שיש לי דלקת בשתן כי אני סובלת מכאבים בלתי נסבלים שלא עוזבים לרגע כשאני עושה פיפי ואחרי.. אך עשיתי בדיקת שתן ואין לי זיהום או חיידקים.. מאז הכאבים האלו אני גם לא מצליחה לגמור מחדירה. ממה הכאבים יכולים לנבוע וכיצד יש לטפל בזה? ועוד פרט חשוב הוא משתמש בקונדום חשבתי שאולי יש לזה קשר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מס' שאלות חשובות

הוספת תגובה

• מס' שאלות חשובות - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    02/04/2011

שירן,
    קרום הבתולים הוא בצורת ממברנה (קרום עם חורים גדולים וקטנים) ובמקרים רבים לא יורד דם וגם לא כואב וזה בסדר.
    לגבי הכאבים ממליץ לך להיבדק ע"י רופאת נשים המתמחה גם בתפקוד מיני על מנת לאבחן את מקור הכאב שאת מתארת. יכולות להיות גורמים וסיבות רבות לצריבה והכאב ולכן מומלץ לבדוק ולא להזניח את הנושא.
    לקונדום אין קשר אלא אם יש לך רגישות ללטקס (ממנו עשוי הקונדום) אפשר לנסות להשתמש בקונדום שלא עשוי מלטקס (של חברת לבנטי) ולראות אם הכאב ממשיך.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו