לחץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ
    קרן
    03/04/2011

שלום,
    יש בעיה שמפריעה לי כבר מספר ימים. לפני מספר ימים אני וחבר שלי ביצענו 'סקס יבש', הכוונה, שנינו היינו עם תחתונים. הוא לא 'גמר' [לא יצא זרע], ובכל זאת, אני חושבת שיצא הpre-cum שלפני השפיכה. סיימתי מחזור לפני כשלושה ימים כך שהביוץ רחוק, אך אני יודעת שלא ניתן להסתמך על המדד הזה. האם יש סיכוי להריון? יש סיכוי שהpre-cum יחדור את התחתון?
    מאז אני בלחץ נפשי גדול מאוד, הקאתי מספר פעמים כתוצאה מהלחץ ובכלל, קשה לי לחזור למסלול החיים התקין.

אני מודעת לעובדה שזו שאלה טיפשית יחסית ונשמעת לא הגיונית, אני פשוט די במצוקה כרגע. קראתי באינטרנט יותר מידי מיתוסים שבלבלו אותי.
    אשמח לשמוע תגובה רצינית ממומחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ

הוספת תגובה

• לחץ - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    03/04/2011

אילנה שלום,
    לא את לא בהריון, את סתם מודאגת מאד
    יחד עם זאת הרבה יותר נכון לךהשתמש בגלולות או בקונדום כדי להמנע מהלחץ הזה...או מתקלות מיותרות
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לך מה לדאוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו