האם הוא דואג לי או שהוא ניצל אותי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם הוא דואג לי או שהוא ניצל אותי?
    שרון
    04/04/2011

שלום, אני בת 14 ולפני כחודשיים קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה עם ידיד שלי שאני אוהבת, היינו חברים פעם. אחרי כשבועיים מקיום יחסי המין רבנו, בגלל שהוא חושב שאני אעשה את זה עם עוד בנים.. נמאס לי לאהוב אותו אז אמרתי לו שאני לא רוצה לעשות את זה איתו יותר.. והוא רצה.. אמרתי לו שיש לי מישהו, הוא התעצבן ואמר לי בטח תעשי את זה איתו הא ? ואמרתי לו שלא, הוא אמר לי שהוא מכיר אותי ואם ייתחשק לי אני אעשה. ממש התעצבנתי עליו כי אני לא איזו זונה מהרחוב ! אני אוהבת אותו והוא פגע בי.. הוא אמר לי שהוא דואג לי.. אבל אני חושבת שהוא סתם ניצל אותי בשביל זה.. אני רוצה להשלים איתו.. אבל הוא לא רוצה.. כי הוא אומר שמה שעשיתי אין על זה מחילה.. ואני לא יודעת מה עשיתי... יש אנשים שאומרים לו עלי כל מיני דברים לא נכונים והוא מאמין.. אם אני אגיד לו שאני רוצה לקיים איתו יחסים שוב, הוא יסכים? והאם הוא ניצל אותי? (אני יודעת שזה מוקדם מדי לקיים יחסי מין)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם הוא דואג לי או שהוא ניצל אותי? - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    04/04/2011

לשרון,
    בן כמה החבר?
    אם הוא גורם לך תחושות ורגשות שליליים כנראה שהוא עושה מניפולציות ותרגילים רגשיים והוא לא אוהב ואולי אפילו משתמש בך.
    ממליץ לך להתרחק ממנו.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו