מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס אליםיניב04/04/2011
שלום אני בת 16 יש לי חברה בת 17 וחצי מאוד טובה והיא מספרת לי הכל לאחרונה היא סיפרה לי שכשהיא שוכבת עם חבר שלה [בן 18] באמצע הסקס שהוא בהסכמה מלאה .. הוא מכה אותה בישבן שורט אותה ומושך לה בשיער בחוזקה לאחר מכן היא תמיד יורדת לו והוא גומר לה בפה או על הפרצוף יש לציין שאין לי מושג כייצד יחסיהם אני רק יודעת שהיא אוהבת אותו אבל היא לא נהנת מהסקס הזה הוא מתקיים ביוזמתו בצורה הזאת .יום אחד הוא שיכנע אותה לישכב עם עוד שני חברים שלו וגם שם היתה אלימות הם עשו בה מה שרצו בלי להיתייחס אליה היא לא התנגדה אבל אמרה לי שהגוף שלה לא עמד בזה והיא לא נהנתה במקרה אחר סיפרה לי שהיא שכבה על הבטן חבר שלה שכב מעלייה ובפעם הראשונה החדיר את איבר מינו לישבנה היא התפתלה מכאבים וצעקה אך הוא תוך כדי דחף את אצבעותיו לפייה ואמר לה שששש כדי שתפסיק ליצעוק פעמים רבות הוא מחדיר אצבעות לתוך איבר מינה הוא יודע שהיא לא אוהבת את זה הוא אוחז בידיה בחוזקה ודוחף בכח את אצבעותיו לאיבר מינה . חברתי מאוד סגורה בחורה בריאה בנפשה ... אני עוד לא קיימתי יחסי מין אני מודעת לזה שלא כל הגברים כאלה אבל כשאני מתבוננת מהצד על הסיפור הוא זיעזע אותייי אישית . שאלתי היא האם בצורה שבה הוא משכיב אותה אכן זאת צורה אלימה האם זה אומר שהוא סוג של בן אדם אלים ? מעולם לא ארצה שמישו יתעלל בי ככה בעיני זאת אלימות ויחסו כלפייה ניראה לי מזלזל ביותר אשמח לישמוע את דעתך המיקצועית התנהגות כמו שלו היא לגיטימית ?זה מרתיע אותי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס אלים - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן04/04/2011ליר שלום,
התיאור שלך לגבי המין ששמעת שמתקיים עם החברה שלך הוא בפרוש מין נצלני, פוגעני אלים ועברייני.
אם נעשה מין עם החבר ועם החברים שלו (שהוא ביקש ממנה) מדובר על ניצול ונעשו גם התנהגויות שפגעו, הכאיבו והשפילו את חברתך בניגוד לרצונה. אם היא אמרה שהיא לא מעוניינת בהנהגות זו או ביקשה שיפסיק וההתנהגות המינית נמשכה, מדובר בעבירת מין.
במידה והייתה חדירה לאיבר המין ללא הסכמה מוחלטת ומרצון חופשי של החברה אזי מדובר באונס!
מה זה "יום אחד הוא שיכנע אותה לקיים יחסי מין עם שני חברים שלו" . לא נראה לי הגיוני ולא נראה לי שההסכמה למעשים שההתנהגות בוצע לאחר איומים ולחץ.
ממליץ לחברה שלך לפנות למרכז הסיוע לנפגעות תקיפה מינית ולנפגעי תקיפה מינית בטלפון 1202. אפשר גם בעילום שם.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליר
מיכל04/04/2011מה שאת מתארת נשמע כמו התעללות ולי אישית מאוד קשה לקרוא את זה.
יחסי מין לא אמורים להיות אלימים במידה כזו, ובטח לא לכלול חברים של בן הזוג.
בבקשה תשכנעי אותה לפנות ליעוץ אצל גורם מקצועי, או להתקשר למרכז לסיוע לנפגעות תקיפה מינית. היא יכולה להתקשר ממספר חסוי (43*) אם היא חוששת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה חשובה
שאלה05/04/2011שלום לך,
קראתי את מכתבך והתיאור קשה ביותר. את טוענת שחברתך "בריאה בנפשה" אך היא פגועה ריגשית אם היא מאפשרת התעללות כזו בגופה וניצול שכזה. לאף אישה אסור להרשות לתת לגופה להפוך להפקר של חבר (לא משנה אם הוא טוען שהוא אוהב אותה) ולחבריו- אין זאת אהבה אלא ניצול חמור וכפי שנטען אלימות ופגיעה מינית.
חברתך זקוקה לטיפול ולעזרה באופן דחוף, אחרת זו לא תהיה הפעם האחרונה שמישהו יתעלל בה.
המעשים של החבר שלה ושל שני חבריו אסורים וחמורים על פי חוק!
אני ממליצה לך ואף מפצירה בך לא לשתוק, אחרת את מאפשרת לאלימות להמשיך.
פני ליועצת בית-הספר או למרכז לנפגעות תקיפה מינית ודווחי על האירוע ועזרי לחברתך לקבל עזרה. דיווח על האירוע לאדם מבוגר הוא לא הבגידה בחברתך אלא להפך- הצלתה!
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליר!
A08/04/2011גם לי מאוד כאב לשמוע את מה שתארת פה...את ציינת שהיא אוהבת אותו..וכנראה בגלל זה היא "מאפשרת" לו להתעלל בה התעללות ריגשית ונפשית יחד עם התעללות מינית ופיזית...אם את חברה שאלה זו מחובתך לעשות משהו בנידון!! מדבור כאן ב- א ו נ ס -חד משמעית! וכמו שאמרו כאן לפני היא אולי בריאה בנפשה אבל באופן מאוד חלקי אם היא נמצאת בסיטואציות כאלה קשות ולא מסוגלת לצאת מזה בכוחות עצמה..(שזה לא קל,זה בטוח..) אבל בכל זאת בטוח היא סובלת...בבקשה,תעזרי לה! כי אם השתיקה תימשך לי יש הרגשה שהמצב רק ילך ויחמיר! ה"חבר" הזה שלה הוא בעצם סוג של סרסור אם הוא חושב שהוא יכול להביא את החברים שלו לעשות בה כרצונם! היא לא חפץ,היא אישה ואל אישה צריך להתנהג בכבוד! זו לא נקראת "אהבה" ושום דבר פה לא נשמע הדדי אלא ניצול של חולשתה!
בבקשה ממך,פני למוקד סיוע!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצער לי לשמע
אילן09/04/2011אבל פעם אחד לא היה נעים
פעם שנייה לא נעים למה ליכנס לפעם שלישית
הבן אדם משתמש לרעה בזה שאת אוהבת אותו
הוא ידע את זה ומנצל את זה לסיפוק המיני שלו
חברה שלך פגעה נפשית ואני מבין מה עובר עילה
היא צריכה לקבל טיפול בשבל ליתגבר על הנזק הנפשי שנוצר
וכמבן על החבר לשלם על הנזק הנפשי שגרם לה
איתי מציע לספר לבן אדם מבוגר שקרב עילה
שיתן לה יד ותמיכה
ושלא נדע עד מי אנשים חלאות אדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)