מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מציצה נשית גברית ומה שבינהןאיריס30/04/2007
היי
יש לי בעיה בסקס
אני מוצצת לבעלי(אנחנו לא נשואים הרבה זמן רק כמה חודשים) עם הנאה ועוד נותנת לו לגמור לי בפה והוא טוען שהוא יכול לגמור רק מזה שאני מוצצת לו אבל הוא אומר שהוא נגעל אחרי שהכוס נרטב ולכן לא מסוגל לרדת לי כדי לא לאכזב אותי באמצע אני קצת מתוסכלת לא בגלל ההנאה הפיזית מזה שהוא ירד לי אלא לראות את הראש שלו בין רגליי רוצה שגבר ייתן לי הרגשה שאני מאוד סקסית כמו שאני נותנת לו
ואני ממש בריאה מטפחת את הכוס חלק תמיד ללא הפרשות רבות מאחרות אין ריח מגעיל כי אני דואגת לניקיון אז למה זה מגיע לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהלן
אשף30/04/2007אין לזה קשר לטיפוח והגיינה. יש גברים שפשוט נגעלים מההפרשות(מעטות ככל שתהיינה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך לימור
dave30/04/2007אני חושב שבעלך ממש לא בסיידר. הרי עינוג האישה זה אחד הדברים הנהדרים שיש. אני מבין שיש לפעמים חוסר רצון לעשות - אז ממציאים תירוצים. תסברי לו שהכוס של האישה זה אחד הדברים היותר נקיים שקיימים. והרעיון של ההדידיויות זה אחד הדברים הראשוניים ביחסי מין.
בקיצור תנסי להסביר לו שזה חשוב לך מאוד מאוד ואת רוצה להתענג כמו שאת מענגת אותו.
צרי קשר ל- [email protected] אני מחכה לך שם בכל עת ובכל שעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע מה איתו ....
אייל30/04/2007אבל אני מטורף על זה אני מתענג על זה ומלקק את השפתיים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני באמת לא מבין
SHAY01/05/2007זה כיף לעשות לאישה את זה
פשוט חבל ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)