מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כואב לי הכוס ! בת 17שרונה08/04/2011
תקשיבו אני וחבר שלי התחלנו לשכב לפני שבוע ושכבנו כבר שלוש פעמים והבעיה היא שיש לו איבר ענק וזה ממש כואב לי כשהוא חודר עלי והוא גומר אחרי איזה 15 דקות של סקס רצוף זה בגלל שאני לא מושכת ? תרשמו לי בבקשה מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את נראת כוסית
אילן09/04/2011את הסקס שלכם צרך לעשות באהבה ולא בזריזות
תתחילו במשחק מקדים אורך (יתמזמזות)
שהוא מחדיר לך שהיה לאט לאט
כי עם הוא מחדיר מצורה מהירה עז ככה הגמירה תגע מהר
אפשר גם לעשות גיוון ואת תאונני לו והוא יאונן לך
ולא לשכח לישתמש בקונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכואב לי הכוס ! בת 17 - תגובה
רות בן-ציון שכטר09/04/2011שרונה שלום,
כמה דברים: ראשית אתם צריכים הרבה ריגוש ומשחקי מין לפני החדירה כדי ששניכם תהיו מעוררים מאד מינית לפני חדירה.
חשוב שהחבר שלך יבין שאת לא נהנת מחדירה של רבע שעה. חמש דקות ממש יספקו אותך וגם אותו,
החדירה עצמה היא לא עצם הענין יש הרבה מאד ריגושים שאינם חדירה שיגרמו לכם הרבה מאד הנאה.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)