מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה למומחיםaaron11/04/2011
אני מזה בתילאנד שבפוקט מזה שבוע
לאחר ברורים על מקומות נורמלים והתחמקות מכל הליידי בויז כיוונו אותי למקום שלא מכניס ליידי בוייז למועדון
לאחר כמה ערבים שבילית שם ( דיסקוטק רגיל לחלוטין כמו בארץ וזה מה שחיפשתי לשמוע מוסיקה טובה לרקוד ולחזור לחדר לבד )
לאחר כמה ערבים שבליתי שם הכרתי בחורה שלמראית עיין ניראית דיי גדולה לטענתה היא בת 32 גרושה +1 והיא באמת עמדה בצד ולא איפה שכל הבאלגן במרכז האולם
הייה לי איתה מקרה בזמן הסקס: אני שכבתי היא הייתה עלי ואני כמובן עם 2 קונדומים של דורקס
באיזשהו שלב שהיא כבר התחילה ממש לזוז במהירות מהר מאוד עצרתי אותה והבאתי את עצמי למצב של ישיבה כדי לבדוק שהקונדומים עלי זמן ממש קצר
אגב כל כמה תזוזות שלה בדקתי שהכל בסדר ואכן כך הייה .
בשלב האחרון שקמתי הרגשתי שהקנדום בורח ואז שכשיצאתי ממנה הקנדום נישאר בפנים שנייהם
אני לא יודע עם כל איבר מיני בזמן זה הייה מחוסה
אני רועד מפחד בא לי לברוח מתילאנד אני מקלל את הרגע שבכלל התחלתי עם זה
והשאלה שלי : מה לדעתכם המקצועית שאני בסדר גמור ואני יכול להיות רגוע ?????
והשאלה השנייה : חבר שלי שכב עם מישהי והוא ניכנס בהתלה בלי והיא גם גם כלי להיא זזה לטענתו 20 פעם ואז הוא יצא ממנה ושם קונדום
מה הסיכוי שלו להדבק ???
ובאופן כללי : בהתחשב שהבחורה בריאה אז גם אני וגם חבר טוב שלי
אבל מה זה אומר לגבי אותם שני מצבים כאשר לדוגמא הבחורה נגועה
מה זה אומר לגבי במקרה שלי ומה זה אומר לגבי חבר טוב שלי?
אשמח לתשובה מהירה :)
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה למומחים - תגובה
רות בן-ציון שכטר11/04/2011לום לך,
ראשית תהנה מהחופשה
תקנה קונדומים נוספים
במידה והקונדומים נפלו מאיבר המין בנרתיק למעשה לא היה מגע, וכך אין לך מימה לחשוש.
בשימוש בקונדומים חשוב שמתחילת המגע יהיה הקונדום על איבר המין, אין טעם לחדור , לשים קונדום ואז לחדור שוב, זו התשובה לגבי החבר.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)