לא נהינת בסקס. בבקשדה תעזרו!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא נהינת בסקס. בבקשדה תעזרו!
    ג'סיקה
    11/04/2011

אני עם חבר שלי כבר שנתיים. אני בת 19 הוא בן 21.
    התחלנו לשכב בשמונה חודשים שלנו.
    בהתחלה היה לי מוזר והתלהבתי מכל הקטע של הסקס, בידיעה שבהמשך אני גם אהנה מהחדירה עצמה, מה שלא קרה.
    חבר שלי מדהים, מבין ומפנק אותי בסקס.
    כשיש לי מגע ישיר עם הדגדגן אני יכולה לגמור בשניות והכי להנות בעולם.. שזה כולל אם הוא יורד לי או דברים כאלה..
    אך ברגע שאנחנו עושים חדירה אני פשוט לא מרגישה כלום. בהתחלה כאב לי והייתי בטוחה שהכאב יחלוף אני אהנה. אבל עכשיו לא כואב לי, אני פשוט לא נהינת מהחדירה! אנחנו מנסים המון תנוחות אבל שום דבר לא גורם לי להינות מהחדירה.
    זה מגיע למצב שמרוב שאין לי כוח להמשיך הרבה זמן עם החדירה אני מזייפת אורגזמה ואומרת לו שאני גומרת, וכך גם הוא גומר " יחד " איתי.
    שמעתי על בנות שלא נהינות מחדירה, אבל גם שמעתי על המון שמתות על זה! זהנ ממש קשה לי כל פעם שהוא רוצה סקס לא לרצות.. ואני לא יכולה להגיד לי שאני לא רוצה כל הזמן חדירה, הוא הכי נהנה מזה ואני מבינה אותו.
    אני כל כך רוצה גם להינות מחדירה, גם אם זה בלי גמירה, רק להינות ששנינו נוכל לרצות סקס ביחד ולהינות.
    יש למישהו דרך לעזור לי ? לתת לי עצות, לספר לי סיפור דומה שקרה למישהי והיא התגברה על זה ?
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא נהינת בסקס. בבקשדה תעזרו! - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    11/04/2011

ג'סיקה,
    מין הוא כמו אוכל-כל אחד אוהב ונהנה מדברים שונים.
    נשים רבות נהנות ומגיעות לאורגזמה ע"י גירוי של אזור הדגדגן, ולרוב נשים מדווחות שהן נהנות ממין אורלי יותר מהחדירה. במשגל, בחדירה אין מגע ישיר ואין גירוי אופטימלי של הדגדגן ולכן כנראה את לא מצליחה לגמור.
    ראשית קבלי את זה כמו שזה והמשיכי ליהנות מהדברים ומהקשר שיוצרים אצלך סיפוק ואף אורגזמה. את יכולה לנסות לאונן את עצמך או לבקש מהחבר שיאונן אותך תוך כדי החדירה, ע"י גירוי של הדגדגן באופן ישיר. אפשרות נוספת היא לרכוש ויברטור מיוחד שמולבש על בסיס הפין של החבר ובזמן המשגל גורם לגירוי ישיר בדגדגן ומעלה את האפשרות לחוות אורגזמה תוך כדי החדירה.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו