יש לי בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי בעיה
    אוסי
    30/04/2007

שלום לכולם. אשמח אם מישהו או מישהי יכול לעזור לי. אני נשואה 10 שנים. עד לא מזמן היה לי ולבעלי סקס בלתי רגיל וביחוד בגלל שיש לו כלי שקשה למצוא כמותו גם באורך וגם בעובי. מה שרואים בסרטים פונוגרפים זה קטן לעומת שלו. לאחרונה, באופן בלתי מובן, הכלי שלו התקצר ונהיה יותר דק. הוא מסרב ללכת לרופא ולהתייעץ ואני לא מסוגלת לגמור מאז. קינתי ויברטור ענק של כושי, אבל גם זה לא עוזר. אגב, הייתי מצליחה לגמור כמה פעמים רק מלמצוץ לו, אבל עכשיו לא. בנוסף, הוא גם לא מסוגל לבצע אנאלי כי גם לא עומד חזק כמו פעם. מה עושים ? הוא מבין מה קורה ועוד יותר מתוסכל ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי בעיה

הוספת תגובה

• עזרה

אוסי
    30/04/2007

?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אוסי
    30/04/2007

לרינת שלום. מבינה את הבעיה ומשתתפת בצערך. יתכן וזה זמני בלבד בגלל מתח או משבר. יש סיכוי שזה יחזור ואם הוא חלא רוצה ללכת לייעוץ תנסי מה שאני ובעלי ניסינו ומאז הזיקפה שלו יותר טובה משל נכער בן 18. נסי ללקק לו מתחת לביצים לפחות 20 דקות עד חצי שעה ושהוא לא יעשה כלום וגם אחרי זה לא לשכב. אחרי שבועיים אם תתאפקו, אני מאמינה שזה יחזור כמו שהיה. לנו זה הצליח ומאז גם אין בעיה לאנאלי שאני אפילו גומרת יותר טוב. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לך אוסי

דייב
    01/05/2007

זו בעיה אמיתית ואת צריכה לשאול מומחה. בכל אופן על פניו נראה בעיה פסיכולוגית כגון טרדות עיסוקים. או במקרה הגרוע ביותר זה שהוא חושד בך או שמצא אחרת ואז זה הגיוני. כי ברגע שלא נמשכים למישהי מכל מיני סיבות זה חיבור ישיר לזיין הישן שלו.
    בכל מקרה תבדקי אם לא רבתם על משהו רציני או שאולי הוא עסוק / טרוד בעבודה במשפחה
    ועל כל שאלה אני זמין לך אם תרצי
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

יוש
    01/05/2007

אם אין לו בעייה בעבודה, לא צורך תרופות,ולא כועס עלייך ,אולי יש לו רומן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד תפסיק הלבלבל את המוח

eyall
    01/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו