מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
המשך...
מיכל21/04/2011תודה רבה על העזרה!
אני מקוה שכך יהיה. כי התגובה שלו קצת מלחיצה אותי.
אני לא רוצה שעל זה יפגעו היחסים ביננו. ולכן חשבתי לחכות מעט להכיר אותו קצת יותר טוב בכדי שאוכל להרגיש יותר בנוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתולהמיכל17/04/2011
שלום,
אני בת 27 ועדיין בתולה.
לאחרונה הכרתי בחור שיש לי רגשטת אליו ואני מעוניינת לקיים איתו יחסי מין.
אני לא יודעת כיצד לספר לו שאני עדיין בתולה? חשוב לי לציין שמדובר בתחילתו של קשר.
אשמח לקבל תשובה בהקדם,
רוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתולה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן17/04/2011למיכל,
מציע לך להתקדם עם החבר לאט וכאשר תרגישי נוח ובטוח את יכולה להגיע למשגל מלא.
את לא חייבת לספר לו, ובמידה והוא ירגיש את חוסר הניסיון וישאל אז אפשר לספר, או אם אם את מרגישה קרובה אליו ובוטחת בו אז ספרי לו מראש. אין דרך מיוחדת או נכונה לספר.
בהצלחה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- בתולה
מיכל21/04/2011ד"ר דניאל וטלמן שלום,
תודה רבה על העינות.
אנחנו בקשר רק כשבועיים. האם זה בסדר לספר לו ממש לפני קיום היחסים? הרי לא אוכל לא לספר לו בכלל מאחר והוא ירגיש את זה תוך כדי?ואני חוששת שאם לא אספר לו הוא יפגע שלא שיתפתי אותו.
וחוששת שאם אספר לו הוא יירתע .הוא שאל אותי על גברים בחיי. אבל לא באופן ישיר על יחסי מין, אלא על מערכות יחסים שהיו לי. אני לא יודעת כיצד להסביר לו מדוע לא שכבתי עד כה. זה נובע מחוסר מציאת האדם הנכון. וסגירות וביישנות שליוו אותי עד לפני תקופה מסויימת.
מה שכן והוא ציין שהוא רוצה לקחת לאט את העניין של קיום יחסי מין.
אודה לתשובתך בנושא,
חג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- בתולה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן21/04/2011נועה שלום,
נראה שהחבר שאתך הוא מתחשב ומעוניין להתקדם לאט, לכן אני חושב שיהיה נכון לספר לו את האמת וכמו שאת כותבת את יכולה לומר שהעדר הניסיון המיני שלך עם גברים אחרים נובע מחוסר מציאת האדם הנכון. סגירות וביישנות שליוו אותך עד לפני תקופה מסוימת.
אני סבור שהוא יבין ויעריך את הכנות והאינטימיות בכך שאת מספרת לו.
חג שמח,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)