מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני מכור לצט באנטרנט וזה הרס אותימייקל23/04/2011
חברה שלי שיודעת שיש לי בעיה נתנה לי הזדמנות לאחר הזדמנות לתקן את דרכיי ולא עשיתי זאת
אני לא רוצה להיות מכור לצט ואני לא רוצה לפגוע ואני לא מצליח לעצור
היום היא כבר זרקה אותי ואינה רוצה בקשר - היא אהבת חיי אני בן 37 ואני חוויתי את האהבה הכי גדולה שרק אפשר איתה.
עזבתי בית בשבילה -ולא מתחרט
מוכן לעשות הכל בשבילה אבל אני פוגע בה בצטים האלה!!!! אני לא מצליח לעצור והקטע הוא שאני רק מצוטט אבהל היא אינה מוכנה לסלוח לךי.
אנא אנ אנא עזרו לי - אני אעשה הכל לתקן ולהחזיר אותה הכל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מכור לצט באנטרנט וזה הרס אותי - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן25/04/2011כאשר מדובר על התנהגות כפייתית שאתה לא מצליח לשלוט בה , וההתנהגות הנ"ל פוגעת בתפקודים חברתיים, בהחלט מדובר בהתמכרות.
אין אפשרות לעזור לך דרך האתר חוץ מאשר להמליץ לך לפנות לטיפול בנושה התמכרויות.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם שמרנים במיטה?
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)