פנטזיות של אשתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנטזיות של אשתי
    דתי
    23/04/2011

שלום וברכה,
    מאוד מוזר לי להשאיר הודעה בפורום כזה היות ואני ואשתי דתיים.
    אבל משהו מפריע לי, אני ואשתי נשואים כמעט שנה ואני לא מרגיש שאני מצליח לענג אותה.
    יש לנו זוגיות מעולה ואנחנו מדברים המון ופעם שאלתי אותה על "גמירה" והיא אמרה לי שהיא חוותה המון פעמים בחייה ולא הסכימה לספר לי על "איך" כי רציתי ללמוד את הסוד ולענג אותה.
    אחרי לחץ מסוים שהפעלתי עלייה היא נשברה וסיפרה לי שכשהיא גומרת היא מפנטזת על מן כוחני שמישהו עושה בה והיא לא יכולה לחשוב על דברים כאלה איתי
    ואני לא יודע מה לעשות
    כולי מבולבל
    אנא עזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנטזיות של אשתי

הוספת תגובה

• פנטזיות של אשתי - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    25/04/2011

האם שאלת אותה מדוע היא לא יכולה לפנטז גם שהיא אתך?
    פנטזיות הן הדלק של המיניות ואנשים רבים משתמשים בפנטזיות כדי לתדלק ולעורר את המין שלהם כולל האורגזמה.
    כשהיא הגיע בעבר לאורגזמה, האם זה היה בזמן משגל?
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה בפנטזיות

דתי
    26/04/2011

תודה על תגובתך
    קודם כל היא חוותה אורגזמה רק עם עצמה והפנטזיות
    היא לא הייתה עם גבר לפני
    היא אמרה לי שמה שמפריע לה זה שהיא אוהבת אותי והיא אוהבת את העדינות שבי
    והיא לא רוצה לחשוב עליי בצורה אלימה וזה גם מפריעה לה שהיא חושבת מחשבות כאלה
    אני מאוד רוצה לשחרר אותה ולענג אותה וזה קשה לי כי היא מרגישה רע עם הפנטזיות של העבר
    האם יש דרך לשנות פנטזיות למישהי או איך לזרום עם מה שהיה בלי שהיא תרגיש מובכת ורע
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה בפנטזיות - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    26/04/2011

ראשית חשוב להבין ש80 אחוז מהנשים מתקשות ולא מצליחות לחוות אורגזמה במשגל (פין בתוך פות ). נשים רבות מדווחות שהדרך היעילה עבורן לחוות אורגזמה היא במין ידני ו/או אורלי. מכאן שאם אשתך לא מגיעה לאורגזמה תוך כדי אקט המשגל, לא מדובר כאן על דבר חריג.
    ניתן לשנות את האופן והדרך שבה אדם (גבר או אשה) מרגישים וחווים את הפנטזיות שלהם, ואכן גם ניתן לעצב ולשנות פנטזיות מסויימות.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצלנו היה מצב דומה..

aviv
    08/05/2011

גם אנו דתיים, התיעצנו עם גורם מוסמך מקצועי (שהיא גם דתיה), וכך היא אמרה: פנטזיות-הם דבר נורמלי ומצוין ולהיפך היא יכולה לפתח את זה. בכדי לעזור לה להנות, אתה חייב לקנות וויברטור!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו