מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גבר לא מיניאנונימית26/04/2011
אני כותבת מתוך מצוקה מאוד גדולה .
הכרתי את בן זוגי לפני כשנתיים. באותה תקופה היה חצי שנה לאחר פרידה כואבת מאוד מארוסתו דאז כי הבינו שאין בינהם התאמה מינית וכמו כן הוא לא נמשך אליה ולכן סיימו בצורה בוגרת את הקשר שלהם . לאחר פרידתם הוא חווה דיפרסיה בה טופל בכדורים ופסיכולוג . כשהכרנו הוא בדיוק התחיל לצאת שוב עם בחורות והתאהבנו . ברור שבחודשי ההכרות הראשונים לא הפסקנו לקיים יחסי מין .. התאהבות . אחרי שהעניינים נרגעו התחלנו לחוות בעיה במיניות שלנו .
אציין כי מעולם לא חוויתי מע' זוגית כזו : פתוחה , אוהבת , מתקשרת , מקבלת כמו שאנחנו באמת , מודעת, מאפשרת כעס, צעקות יחד עם אהבה , תשוקה והכלה . בנינו זוגיות מדהימה ובריאה.
אבל - אבל גדול . יש ביננו פער מיני מאוד ברור.
אני בחורה מינית אוהבת סקס 3-4 פעמים בשבוע ( אם אפשר יותר יופי ) הוא בעל חשק מיני מאוד נמוך . ניסיתי שבוע לא ליזום כלום ושכבנו פעם 1 .מסיפוריו עם האקסית הם יכלו לא לשכב רק פעם בחודש - אמרתי לו שאין מצב כזה אצלי .הוא לוקח כדורי "רסיטל" וממה שהבנתי זה מוריד לו את החשק המיני , יחד עם זאת הוא לא מעוניין להפסיק לקחת אותם ( את הפסיכולוג הפסיק אחרי שנה יחד ) למרות שמצבו מעולם לא היה טוב יותר פסיכולוגית ואין לו צורך בהם - כי הם עוזרים לו בצורה ברורה להשהות את השפיכה וזה מחזק לו את גבריות.
אני מציפה את הנושא המון כי זה מפריע לי . הוא לא יוזם יחסי מין . שאלתי אותו למה הוא אומר שהוא רוצה " להפתיע" ובגלל שכל הזמן יש הוא לא יכול . אני מרגישה אישה " מסרסת " אני כל הזמן פוגעת בו בגלל שיחות על הנושא, פוגעת באגו הגברי שלו - הוא קורה לזה " מאתגרת " את הגבריות שלו . הוא מסוגל ימים שלמים להעביר בלי לקיים יחסי מין רק לחיות על אהבה ורומנטיקה שיש ביננו המון.אני לא .שאלתי אולי אני לא מושכת אולי אבדה התשוקה אלי- אמר בצורה כנה שמטורף עלי ועל הגוף שלי, נמשך אלי וחושק בי מאוד .
עכשיו הוא הציע נישואים . אני ממש במצוקה .
האם אוכל לחיות במצב כזה ?? אני חווה תסכול מיני וכך גם הוא בטוח . מדברים על זה המון.מה ניתן לעשות ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבר לא מיני - תגובה
רות בן-ציון שכטר26/04/2011מיכל שלום,
הגבר שלך, כפי הניראה, מעדיף נשים בעלות חשק מיני גבוה משלו.
כמו שכתבת זו הייתה כניראה הסיבה בגללה התפרקה הזוגיות הקודמת שלו.....
את יודעת כבר היום שאת יותר יוזמת מין ממנו , לפחות בשלב זה של חייכם. תשקלי היטב אם את רוצה להכנס למערכת נישואים כזו..האם את מעדיפה להיות החזקה , השולטת , היוזמת בסקס ?
חשוב שתזכרי שאת בוחרת באופן מודע או שתפנו יחד ליעוץ זוגי/ מיני
בהצלחה
רותי בן ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסקנה שגויה מעט..
אנונימית27/04/2011תודה על תשובתך .
אבל חברה שלו הקודמת לא היתה מינית בכלל . הוא נפרד ממנה בגלל שלא היה סקס בכלל ולא היתה בינהם התאמה מינית ( היא לא אהבה מה שהוא אהבה בסקס ) והוא לא נמשך אליה . כך שזה בכלל לא מתקרב למה שיש לו היום איתי . הוא מאוד אוהב שאני אישה מינית ונהנה מאוד מהמיניות ביננו ! אבל.. פעם בשבוע זה טוב לו .
ובקשר לחתונה ולמה שהעלאת - אני לא הדומיננטית / השולטת בסקס עצמו - בדיוק הפוך . הוא מאוד גברי וסוחף והוא זה ששולט ואני מטורפת על זה .
אני רק היוזמת . אני זו שרוצה יותר..
מה ניתן לעשות תכלס עם הפער ?
מה ביעוץ המיני יתן לנו פיתרון שלא כתבתי לך עד כה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסקנה שגויה מעט.. - תגובה
רות בן-ציון שכטר27/04/2011מיכל שלום,
פערים בחשק המיני הם מתסכלים מאד (כמו שאת בודאי מרגישה).
מורכב ומסובך יותר לטפל בפערים בחשק המיני כאשר האישה היא בעלת המיניות התוססת והיצרית יותר.
אני בטוחה שיש בינכם אהבה גדולה ושאתם אוהבים זה את זו. השאלה הגדולה שאת צריכה לענות עליה לעצמך היא: האם את רוצה לחיות עם בעל שאת תהיי היוזמת במיטה?
מה גם שהתרופות שהוא נוטל מפחיתות עוד את החשק המיני.
כדאי שתדברי עם מישהו/ מישהי בענין
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)