זקוק ליעוץ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוק ליעוץ...
    עומרי
    28/04/2011

היי.
    אני בן 32 והכרתי מישהי שמוצאת חן בעיני בת 28 אנחנו יוצאים כבר חודשיים.
    במהלך אחת מהשיחות שלנו היא סיפרה לי שהיא לא מאוננת אף פעם וגם מעולם לא אוננה בעבר.אין לה צורך לטענתה.
    הסקס האחרון שהיה לה היה לפני שמונה חודשים עם בחור ששיצאה וזה היה חד פעמי ותדירות הפעמים שהיא קיימה יחסים היו בערך פעם פעמיים בשנה.
    איתי היא זורמת ומלאת תשוקה במיטה למרות שאני הוא הצד הפעיל.

השאלה שלי היא כזו-לא מוזר שבחורה לא מאוננת בכלל? אף פעם? אני יודע שבנות עושות את זה פחות מגברים אבל בכל זאת,אף פעם? כששאלתי אותה היא אמרה שאין לה צורך לגעת בעצמה והיא אוהבת את זה רק עם רגש ולא בסתם לגעת בעצמה.
    זה לא מעיד על חוסר תשוקה מינית? כי אני מאוד מיני וזה משהו שחשוב לי ביחסים.
    שוב,איתי במיטה ,למרות שלא הגענו לחדירה אלא רק לירידות וכאלה היא מאוד חמה ומלאת תשוקה למרות שאני הוא הצד הפעיל.

יכול להיות שבחורה לא תקיים יחסים שנה וגם לא תאונן שנה?ושוב,לטענתה היא מעולם לא מאוננת ואין לה צורך לגעת בעצמה.
    אשמח לשמוע דעה בעיקר של בנות.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוק ליעוץ...

הוספת תגובה

• היי עומרי

הבחורה
    28/04/2011

נשים רבות חשות שלאונן הוא מעין טבו, ולכן לא ממהרות להסגיר את ההרגלים שלהן. מהתיאור שלך הקשר ביניכם טרי, ולכן לא הייתי מתפלאת אם היא חושבת שהיא נותנת לך את התשובה שמבחינה חברתית אתה צריך לשמוע.
    ובכלל אם אתם נהנים יחד, והיא זורמת לטענתך, אני לא מבינה למה אתה לחוץ לקבל אישורים לכך בהצהרות ממנה. פשוט תהנו ותכבדו אחד את השני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,אבל...

עומרי
    28/04/2011

את באמת חושבת שהיא מאוננת ומתבישת לספר לי? האמת שאנחנו סך הכל יוצאים חודשיים והיא באה מחינוך דתי,אמנם לא חזק אבל בכל זאת. יכול להיות שהיא כן מאוננת ונתנה לי תשובה אחרת כי היא מתביישת? האמת דיברנו על זה כמה פעמים ועדיין היא טענה שזה לא עושה לה את זה לגעת לבד בעצמה אלא אוהבת שנוגעים בה.
    לדעתי,וזו דעתי,בחורה בת 28 ללא סקס לעיתים קרובות(ובחורות ששומרות על עצמן אני יכול להבין) שלא מאוננת אף פעם!!! אף פעם!!! משהו בזה מאוד מוזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

הבחורה
    28/04/2011

לדעתי היא מתביישת, אם כי היא כבר לא ילדה. זה מזכיר לי שיחות בתיכון, בנים ובנות בהפסקה מעלים נושאים שאף אחד אחר לא מוכן לדבר איתנו עליו, באחת הפעמים הבנים שאלו אם מישהי אוננה, וכל הבנות ענו בפה אחד "מה פתאום"- כמובן בדיעבד ידוע לי כי זו שטות מוחלטת.
    ייתכן והיא לא גמרה מהמגע בעצמה, אבל סביר מאוד להניח שהיא נגעה בעצמה, וגם זה נחשב לאוננות. בכול זאת זה הגוף שלה , לא ייתכן שהיא פספסה את התחושה הנעימה מהמגע באזורים האינטימיים שלה, בין אם במקלחת ובין אם בלילה מתחת לשמיכה, כשהייתה לבד בבית וכו...
    גם אם היא בחורה מסורתית אני משערת שעמוק בתוכה היא מבינה שאין דבר פסול בלחקור את הגוף של עצמך, הרכוש הבסיסי שלך.
    אני מציעה לך שוב להתמקד במה שיש בינכם, ולהניח למה שהיא עושה עם עצמה, זה לא עניינך. אם מה שיש בינכם טוב, כל דבר אחר פשוט לא רלוונטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משערת=משארת

הבחורה
    28/04/2011

תבחר להתעלם מטעיות כתיב נוספות:]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שהבחורה כתבה לך יפה מאוד

ים
    08/05/2011

באמת כדאי שתתמקד בקשר בינכם ובהנאה שלך ממנה (כתבת שהיא חמה ומלאת תשוקה). זה לא כזה משנה אם היא מאוננת או לא.

וחוץ מזה יש בנות שלא עד כדי כך מתלהבות מאוננות, שנעים להן יותר להיות עם גבר שמרגש אותן מאשר לעשות את זה לבד. תכלס, בטוח יש מספיק בנות שלא מאוננות. לא ממש בדקתי את זה עם חברות שלי אבל אני אישית הייתי יכולה להסתדר בלי לאונן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

אני
    28/04/2011

היי עומרי ,אני אומנם יותר צעירה מהבחורה שאתה יוצא איתה
    והיה לי רק קשר עם יחסים מלאים אחד
    אבל כן, בחורות מאוננות הרבה פחות מגברים
    אם בכלל , הרבה יותר חשוב וכיף ומלהיב את רובנו האינטימיות
    והמגע והחיבור עם בן/בת זוג הביחד והגירוי מהביחד

אם איתך היא כן מתלהבת מהאינטימיות אז מצויין
    לא ברור לי ,היא הייתה בקשר ושכבה רק פעם פעמיים בשנה
    או שלא הייתה בקשר וכשהיא כן נכנסה לקשר הפעילות המינית הייתה רק חד פעמית -אם האפשרות השניה היא הנכונה אז המצב בסדר ,
    כן מאוד חשובה המיניות בקשר, אבל לרוב הבנות חשוב הקשר בשביל המיניות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוק ליעוץ... - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    28/04/2011

עומרי,
    בהחלט הגיוני ונורמלי לחלוטין שהבחורה שהכת לא מאוננת.
    אחוז הנשים שמאוננות או אוננו בעברן הוא בערך 70% ואצל גברים מדובר על 95% .
    מיניות היא מורכבת ושונה מאדם לאדם, אין כללים וחוקים. השאלה של נורמלי בתחום המיניות היא שאלה מורכבת ובעייתית.
    ממליץ לך להינות ממה שיש ומהחשק והעניין המיני שיש לה בקשר עמך.
    העדר אוננות לא מצביע על חשק מיני נמוך. יש הרבה מאוד גורמים המעצבים את המניות של כל אחד ואחת.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה-ובכל זאת...

עומרי
    28/04/2011

זה מאוד מפליא אותי שבחורה,שלמרות שבאה מחינוך מסורתי ולא היו לה מערכות יחסים ארוכות שיהיה לה בהן סקס קבוע אלא קשרים קצרים ותדירות סקס של בערך פעם בשנה לא אוננה מעולם ולא היה לה צורך מעולם והדגש הוא מעולם לגעת בעצמה.
    ומאחר ואני בחור מיני וסקס במערכת יחסים מאוד חשוב לי זה קצת מדליק לי נורה אדומה.נורית אדומה.
    חשוב לי לציין שבפעמים הבודדות שהספקנו להיות במיטה היא מאוד התמסרה והייתה מלאת תשוקה אבל אני זה שתמיד יזם וגם במיטה אני זה שעינגתי אותה מכל הלב,באהבה,והיא לא חשבה אפילו באחת מהפעמים לנסות אפילו לענג אותי חזרה,למרות שלא עינגתי אותה כדי שתחזיר לי אלא באמת כי רציתי אבל זה קצת צרם לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו...

עומרי
    28/04/2011

אני חייב להוסיף שהיא זו שהתחילה איתי והיא זו שחיזרה אחרי והיא זו שדחפה למערכת היחסים בינינו אבל הקטע הזה שהייתי איתה כמה פעמים במיטה כבר ועשיתי לה דברים שבאמת,הלוואי וכל גבר היה מוכן לעשות אותם לאישה שלו ובכל 4-5 הפעמים שהיינו במיטה היא גנחה ונהנתה וזה עשה לי טוב אבל אחרי שהיא גמרה בכל הפעמים היא שמה את הראש על החזה שלי והתחילה לדבר על החיים ולא חשבה בכלל לענג אותי חזרה. אפילו לא ניסתה.כששאלתי אותה באחת מאותן פעמים אם היא נמשכת אליי אז הא ענתה שמה נראה לי? אחרי כל הגניחות שלה נראה לי שלא? היא אפילו לא חשבה ששאלתי בגלל שהופתעתי שהיא לא מנסה גם היא לפנק חזרה.אני לא אוהב את המילה להחזיר. בטח שלא בסקס כי אני באמת מפנק בכייף ולא בכדי שיחזירו לי אבל הקטעים האלה בצירוף העובדה שהיה לה מספר מועט בעבר של סקס ושהיא מעולם לא הרגישה צורך לגעת בעצמה קצת מעלה לי תהיות.... בקיצור אחרי כל החפירות מה נראה שאני אמור לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עומרי...

תגובה
    08/05/2011

הי עומרי,
    קראתי את מה שכתבת והאמת- גם אני בחורה בת 23 שלעולם לא אוננתי. האמת לא בגלל שלא כל כך רציתי, אלא בגלל שאינני יודעת גם איך בדיוק..חח... (מישהו מוכן ללמד אותי באתר הזה סוף סוף? חח..) למעשה אני גם פחות יוזמת בקשרים בעצמי, אני מאוד נעימה נינוחה הכול אבל זה לא סותר את זה שבחור שאני אוהבת אני מתמסרת לו בהכול ומפנקת אותו תמיד!(לעיתים הוא יוזם ולעיתים אני). אני רואה בהתנהגות הזו של חברה שלך התנהגות שהיא די נורמאלית מכיוון שהיא מטבעה חושבת שהיא עושה בשבילך כבר הכול. לידיעתך, הרבה נשים לא מאוננות גם כי לא תמיד יש להן זמן והן לא תמיד יודעות איך בדיוק- אם זה משהו שמפריע לך מאוד כדאי שתברר את הסיבה. מעבר לזה, היא באה מבית מסורתי-דתי ושם לא תמיד דיברו על זה. גם אני באה מבית שמרני ושם גם לא דיברו ובגלל זה יש מחסור. תברר אם היא פתוחה לרעיונות חדשים ואם אוננות של הבחורה זה משהו שחשוב לך אז אתם יכולים אפילו לאונן ביחד כי אולי היא כן רוצה ומהסיבות שציינתי למעלה היא לא עושה. לדעתי אם היא הייתה כנה איתך כל כך וסיפרה לך- אני כן חושבת שזו האמת וזה דווקא משהו שאמור להחמיא לך- כי אני למעשה אף פעם לא אספר דבר כזה ובכלל לא חושבת שצריך לספר דבר כזה. אתה חייב כן להסביר לה- בדרך שתתכנן מראש- מה בעצם היית רוצה לשנות, אולי שתיזום יותר, שתראה שהיא תמיד מעוניינת ואחרי שהיא גומרת לא להעביר לנושא אחר- חשוב לדעת גם לדבר על זה. לפי מה שסיפרת לא נראה שמדובר בבחורה לא נוחה שלא תקשיב ותתרגז, וזה רק אם תדע לדבר נכון.
    שיהיה לך המון בהצלחה- והכי חשוב אל תשלול קשרים על שטויות. בחורה שסומכת עליך ומספרת פרט משמעותי כ"כ, מנסה לגרום לך להרגיש טוב זה חשוב! אבל יותר חשוב שתהיו פתוחים אחד לשני, כדי שמערכות היחסים שלכם לא יהרסו כמו אצל אחרים היום..:-)
    היום מאוד קשה למצוא משהו אמיתי, מקווה שעזרתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה בנות חמודות יש בפורום הזה..

ים
    08/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו