איבר מין גדול וכואב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבר מין גדול וכואב
    אני
    29/04/2011

שלום אני בת 20,לציין כי לפני 3 חודשים עברתי הפלה ובבדיקות שלאחריה מסרו לי שהכל תקין ושאני בריאה לחלוטין.יש לי חבר יחסית חדש עם איבר מין גדול ורחב-כ23 סמ',אני לא מצליחה להתרגל אליו ואם אנחנו לא מקיימים יחסי מין כמה ימים,אז בזמן היחסים אני מרגישה כאב חזק גם בתוך הבטן וגם בחדירה.הציעו לי להשתמש בחומר סיכה שאולי יפחית את הכאב אך זה לא עוזר (וגם ממש מגעיל אותי).הוא כבר לא מכניס עד הסוף ועדיין=(,ואתמול קיימנו יחסי מין ופתאום הרגשתי כאב חזק בבטן והפסקנו ואחרי כמה שעות ראיתי כמה טיפות דם,אני מפחדת שקרה לי משהו ואני לא יודעת מה לעשות,אולי לא הבראתי מההפלה או שנקרע לי משהו?.יש שיטות להפחית את הכאב?כי אני לא רוצה שניפרד בסוף בגלל זה.בבקשה תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבר מין גדול וכואב

הוספת תגובה

• לתגובה שלך

אני
    29/04/2011

אני מקווה שהחיים ילמדו אותך לא לשפוט אחרים,וילמדו אותך בדרך הקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איבר מין גדול וכואב - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    30/04/2011

ראשית לכי להיבדק אצל הרופא המטפל לגבי הדימום.
    הקפידו על משחק מקדים ממושך, אל תקיימו חדירה אם את לא רטובה מספיק, ובהחלט מומלץ להשתמש בחומר סיכוך.נסו למצוא תנוחות משגל שבהם יש פחות תחושת מלאות, ובקשי מהחבר שלא יחדיר את הפין כולו.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו