מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום..ספיר29/04/2011
אני בחורה (19 וחצי) מאוד שמורה והכבוד שלי מאוד מאוד חשוב לי!! הכרתי מישהוא לפני 4 חודשים, ואצלי יחסמי מין זה רק לאחר חתונה! ובכל זאת הייתי אצלו בבית לפני יומיים ונשארתי לישון, הגענו לאן שהכי לא רציתי, הרגש גבר על השכל, מאוד התאכזבתי מעצמי אח"כ. אמרתי לו את כל זה והוא הרגיע אותי, או ניסה בכל אופן..
אני מנעתי ממנו לחדור אליי, היה הכל חוץ מחדירה, או שכן ואני לא יודעת..
אני מאוד מבולבלתת!! אני צריכה לעשות בדיקה?? איך עושים??
וואווייי אני מקווה שתצליחו להרגיע אותיי.. אין לי שמץ של מושג מה אני צריכה לעשות..
תגידו לי שיהיה טוב ושזה לא מסובך מדי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן29/04/2011לא צריכה לעשות שם דביקה היריון
עם לא יתבצע חדירה של הפין לפות את לא בהריון
הם הבחור ירד לך
ואת עשית לו ביד
את לא בהריון כל עד שזרע לא נכנס לתך הנרתיק שלך
את לא בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום.. - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן30/04/2011לספיר שלום,
אם לא התקיימה חדירה של הפין לפות והבחור לא גמר בנרתיק שלך אז אין חשש להריון.
במידה ואת לא יודעת בוודאות מה קרה, את יכולה לרכוש ערכה לבדיקת הריון בבית מרקחת (כולל סופר פארם). הוראות הבדיקה רשומות בערכה.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)