מבולבלתת זקוקה לעזרה דחוףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלתת זקוקה לעזרה דחוףף
    יניב
    01/05/2011

שלום אני בת 18 מאזור הדרום ... .. אני חושבת שהמצב הנתון שבו אני שרויה פשוט נוצר לא שמתי לבב איך בידיוק ניקלעתי אליו ..אז ככה אני בחורה בריאה עם חיים רגילים ופשוטים.. אבל הסיפור שלי הוא כזה ..ליפני כמה זמן הכרתי מישהו והחלטתי שניהיה יזיזים הוא בן 19 הוא בסדר איתי ומכבד ואנחנו שכבנו תקופה ..נמשכתי אליו מאוד ואמרתי לעצמי למה לא ?בכייף .אנחנו מודעים לזה וזה הדדי שאין בנינו קשר ריגשי מעבר לכבוד ויחסי מין ..הבעיה התחילה כשבמקרה חבר שלו בא וישב איתנו כשיזיז שלי יצא לעשן אני זרמתי עם החבר שלו ושכבתי איתו מאז כל פעם כשהיתי באה ליזיז החבר שלו היה בא גם והיתי שוכבת עם שניהם מעולם לא אמרתי לא .. זה הדליק אותי ונהנתי איתם ..יום אחד בא עוד חבר הוא משך אותי אך אמרתי לעצמיי יש גבול !! ישבנו ודיברנו היזיז שלי לקח אותי הצידה וניסה לשכנע אותי לישכב גם איתו התנגדתי נחרצותת והוא אמר לי מה את כבדה נו מה אכפת לך ושיקר לי שהוא בכלל לא מהאזור וגר רחוק משום מה בסוף "נכנעתי," ושכבתי גם עם החבר הנוסף שבוע לאחר מכן הם צירפו מישהו נוסף בלי להודיע לי ושוב התנגדתי אך בסוף זרמתי איתו ושכבנו [הם לא הפעילו עלי כח כלל אך אני השתכנעתי בקלות כי אני מכורה לריגושים] וכך כל פעם שאני קובעת איתו הם באים ואני שוכבת עם ארבעה גברים לא תמיד נהנת אבל אני מרגישה כלואה איך שהוא .. מכיוון שאני נורא מפחדת שהם יפיצו עלי שמועות המקום פה קטןן והם יודעים עד כמה אני חרדה לגבי שמועות ..הם מתיחסים אלי יפה בגדול אך בזמן האחרון אני מרגישה נורא נורא מושפלת בקטעים ספציפים לדוגמא כשהם חודרים אלי מאחור ונורא כואב לי והם ממשיכים למרות שאני צועקת ויורד לי דם היה קטע שהם הכניסו אותי לשירותים ואחד אחרי השני ניכנס ושכב איתי אחד מהם אפילו משך לי בשיער אחרי הכל הם תמיד מדברים אלי יפה אני בחורה רגילה עם ביטחון והערכה עצמית תקינים לא עשיתי את זה כדי לרצות אף אחד פשוט נהנתי אבל עם הזמן אני נורא סובלת הם תמיד אומרים לי תחכי לנו במקום הקבוע אנחנו נבוא לאסוף אותך אני מריגשה שכבר לא שואלים אותיי בפעם האחרונה היתי עם אותו יזיז לבד אמרתי לו שאני לא מוכנה יותר שאף חבר יצטרף... ואין לי מושג מה יהיה אני מפחדת פחד מוות שאםלא אשכב איתם יפיצו עלי שמועות והם מודעים לחרדות שלי תמיד הם פוגעים בי וקוראים לי פראנואידית או פסיכוטית .. פעם נהנתי עכשיו אני סובלת ומושפלתת אני יודעת שטעיתי אבל זה המצב שנוצר מה עלי לעשות??כדי לצאת מזה האם כידי לי להמשיך לישכב עם היזיז כתבתי המוןן מתוךך מצוקה נפשית אדירהההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מבולבלתת זקוקה לעזרה דחוףף - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    01/05/2011

מירי שלום,
    מה שאת מתארת הוא ניצול מיני וכפייה מינית במניפולציות ושכנוע למרות שאת לא מעוניינת את "נדחפת ומשתכנעת" ומעשים שאת לא מעוניינת בהם. הבחורים מנצלים את פחדייך וחששותייך מכך שיספרו סיפורים שיפגעו בך. ההתנהגות של אותם בחורים היא פוגענית ופלילית!
    ממליץ לך לפנות בדחיפות למרכז לנפגעות תקיפה מינית ולהתייעץ על דרכי פעולה ומה לעשות כדי להפסיק את הפעילות וההתנהגות הפוגענית כלפייך. מספר הטלפון הוא 1202 או 1203 . את יכולה להתקשר גם בעילום שם.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלתת זקוקה לעזרה דחוףף - תגובה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    01/05/2011

מירי שלום,
    בהמשך לתגובתי הקודמת, עליך להפסיק את המפגשים עם הבחורים ועליך לומר להם באופן ברור שאינך מעוניינת להיפגש עמם. ממליץ לך לשקול פנייה והגשת תלונה במשטרה.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר וטלמן אתה עושה עבודת קודש

עתי
    02/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מסכימה לגמריי עם עתי..

ח
    02/05/2011

ועוד משהו, מירי יקירתי, אל תפגשי עימם יותר.. את לא חפץ.. מותר לך ואפילו רצוי שתיהיה לך דעה משלך בנוגע לעניין הזה.
    וכמו שדר' דניאל המליץ לך תשקלי להגיש תלונה על ניצול מיני במשטרה.. אל תחכי שזה יסתבך ויגיע למימדים שלא תוכלי להתמודד איתם..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירי

אני
    02/05/2011

אני מקווה שאת תקשיבי לכל מה שהרופא אמר ובאמת תפעלי ע"פ זה,כמו כן רצויי שתגישי תלונה במשטרה כי יכול להיות שמדובר בבחורים שעושים את זה באופן סידרתי ולא רק איתך,וחייב לעצור את זה!!!את יכולה אולי להציל עוד הרבה בנות שסובלות מזה,תחשבי על זה.
    כמו כן אני חושבת שרצוי שתגשי לגבי הדימומים לפרקטולוג כמה שיותר מהר,אני מקווה מאוד שהם לא עשו לך טחורים או משהו יותר גרוע...זה הבריאות והחיים שלך,תיהיה חזקה ותביני שאת לא זבל של אף אחד ולא חייבת לאף אחד שום דבר,ושמועות הן באות והולכות...בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אני
    02/05/2011

כמו כן סתם שאלה למחשבה:מה גורם לך לחשוב שאם את תשכבי איתם אז לא יפיצו עליך שמועות ואם לא תשכבי אז כן?
    את לא חושבת שרוב הסיכויים שזה יהיה בדיוק הפוך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו