מבולבלת זקוקה לעזרה דחוףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת זקוקה לעזרה דחוףף
    יניב
    01/05/2011

שלום אני בת 18 מאזור הדרום ... .. אני חושבת שהמצב הנתון שבו אני שרויה פשוט נוצר לא שמתי לבב איך בידיוק ניקלעתי אליו ..אז ככה אני בחורה בריאה עם חיים רגילים ופשוטים.. אבל הסיפור שלי הוא כזה ..ליפני כמה זמן הכרתי מישהו והחלטתי שניהיה יזיזים הוא בן 19 הוא בסדר איתי ומכבד ואנחנו שכבנו תקופה ..נמשכתי אליו מאוד ואמרתי לעצמי למה לא ?בכייף .אנחנו מודעים לזה וזה הדדי שאין בנינו קשר ריגשי מעבר לכבוד ויחסי מין ..הבעיה התחילה כשבמקרה חבר שלו בא וישב איתנו כשיזיז שלי יצא לעשן אני זרמתי עם החבר שלו ושכבתי איתו מאז כל פעם כשהיתי באה ליזיז החבר שלו היה בא גם והיתי שוכבת עם שניהם מעולם לא אמרתי לא .. זה הדליק אותי ונהנתי איתם ..יום אחד בא עוד חבר הוא משך אותי אך אמרתי לעצמיי יש גבול !! ישבנו ודיברנו היזיז שלי לקח אותי הצידה וניסה לשכנע אותי לישכב גם איתו התנגדתי נחרצותת והוא אמר לי מה את כבדה נו מה אכפת לך ושיקר לי שהוא בכלל לא מהאזור וגר רחוק משום מה בסוף "נכנעתי," ושכבתי גם עם החבר הנוסף שבוע לאחר מכן הם צירפו מישהו נוסף בלי להודיע לי ושוב התנגדתי אך בסוף זרמתי איתו ושכבנו [הם לא הפעילו עלי כח כלל אך אני השתכנעתי בקלות כי אני מכורה לריגושים] וכך כל פעם שאני קובעת איתו הם באים ואני שוכבת עם ארבעה גברים לא תמיד נהנת אבל אני מרגישה כלואה איך שהוא .. מכיוון שאני נורא מפחדת שהם יפיצו עלי שמועות המקום פה קטןן והם יודעים עד כמה אני חרדה לגבי שמועות ..הם מתיחסים אלי יפה בגדול אך בזמן האחרון אני מרגישה נורא נורא מושפלת בקטעים ספציפים לדוגמא כשהם חודרים אלי מאחור ונורא כואב לי והם ממשיכים למרות שאני צועקת ויורד לי דם היה קטע שהם הכניסו אותי לשירותים ואחד אחרי השני ניכנס ושכב איתי אחד מהם אפילו משך לי בשיער אחרי הכל הם תמיד מדברים אלי יפה אני בחורה רגילה עם ביטחון והערכה עצמית תקינים לא עשיתי את זה כדי לרצות אף אחד פשוט נהנתי אבל עם הזמן אני נורא סובלת הם תמיד אומרים לי תחכי לנו במקום הקבוע אנחנו נבוא לאסוף אותך אני מריגשה שכבר לא שואלים אותיי בפעם האחרונה היתי עם אותו יזיז לבד אמרתי לו שאני לא מוכנה יותר שאף חבר יצטרף... ואין לי מושג מה יהיה אני מפחדת פחד מוות שאםלא אשכב איתם יפיצו עלי שמועות והם מודעים לחרדות שלי תמיד הם פוגעים בי וקוראים לי פראנואידית או פסיכוטית .. פעם נהנתי עכשיו אני סובלת ומושפלתת אני יודעת שטעיתי אבל זה המצב שנוצר מה עלי לעשות??כדי לצאת מזה האם כידי לי להמשיך לישכב עם היזיז כתבתי המוןן מתוךך מצוקה נפשית אדירהההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מבולבלת זקוקה לעזרה דחוףף - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    06/05/2011

מירי שלום,
    קראתי היטב את מכתבך, כדאי שתפני מיד לקבל עזרה מאדם מקצועי כמו פסיכולוג. היזיז והחברים שלו נוהגים בך בצורה לא מכובדת וכדאי מאד שתפסיקי לקיים יחסי מין עם כולם מיד. אל תכנעי לאיומים שלהם שהם יפיצו עלייך שמועות! גם אם את גרה במקום קטן, זו לא סיבה שינצלו אותך, תגידי להם שאם הם יפיצו עלייך שמועות את תתלונני עליהם במשטרה, המילים האלו יפחידו אותם מאד!
    בכל אופן מירי כדאי שתפני לפסיכולוג או למרכז לנפגעות תקיפה מינית, משום שהם מנצלים אותך מינית ואת צריכה עזרה כדי שתוכלי להתמודד מול היזיז והחברים שלו.
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירי בבקשה תכנסי אני רוצה להגיד לך

A
    06/05/2011

משהו..

גם אני קראתי את מכתבך...ואני חושבת שזה עבר את גבול הטעם הטוב..התיאורים שתארת כאן נראים די משפילים...אני בטוחה שלא התכוונת להגיע למצב הזה אבל אם לא תעצרי את זה עכשיו זה יכול להיות גרוע יותר. אני חושבת ששום שמועה שהם יפיצו אם בכלל לא אמורה לגרום לך להמשיך עם כל העניין הזה שכל פעם הם מצרפים עוד אחד ועוד אחד מ"החבר'ה"..כאילו את איזה כלי חסר רגשות שהם יכולים לבצע בו את זממם..

ורק שתדעי...אם כבר שמועות וכו'...ככל שתמשיכי עם זה,אם יהיו שמועות הם יהיו גרועות יותר..פשוט תעצרי את זה ועכשיו!!

וכן,תערבי את המשטרה בנידון!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת זקוקה לעזרה דחוףף - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    07/05/2011

מירי שלום,
    אני חושבת עליך מאז עניתי לך.
    אם את זקוקה לעזרה אנא צרי עימי קשר טלפוני 054-4805374
    כדאי שתפני למרכז לנפגעות פגיעה מינית ולמשטרה, וכמה שיותר מהר!
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

תגובה
    08/05/2011

הי מירי,
    ידעתי שאני לא יכולה לא להגיב לך ולא הצלחתי לשכוח מה שכתבת. אני אפילו לא יודעת איך נגררת לזה- כנראה שבחורים לא יבינו את זה והרבה יחשבו שאת "זונה" אבל כדי להיכנס בפנים ולהבין עמוק יותר צריך להבין באמת את כל מה שעבר עלייך- נראה שבאמת ניסית סך הכול שיכירו בך, שיאהבו אותך אבל נכנעת כל כך כי זה בעצם מה שכל הבחורים האלה חיפשו.
    אהבה רוכשים לא ככה- כי ככה הם רק ימשיכו להשפיל ובשביל אותם הבחורים נפלת כמו "מתנה מהשמיים". הם מחפשים בחורה שתהיה לא מבית זונות אבל שיוכלו לנצל אותה כל יום, בחורה שלא תגיד להם לא, שתקשיב להם כל הזמן, תהיה פחות קשוחה איתם.
    את סך הכול רצית לרצות אותם- חשבת שככה אולי את תיהני וגם תיקבלי מהם יחס, הכרה.
    האמת עד עכשיו לא הבנתי למה זרמת עם שאר החברים האחרים אם חיפשת הרי להנות רק עם היזיז האחד כי למעשה בדיוק בנק' הזו שהמשכת עם השאר בעצם התחילו כל הצרות. הרי חיפשת להנות לא? אז יכולת עם אותו היזיז וזהו.
    אני ממליצה לך מעכשיו להתחיל לחשוב טוב מאוד על כל צעד לפני, גם לי קרה בחיים לא פעם שהסתבכתי וחשוב לפעול באמת לפי דבריה של הסקסולוגית-תפני לייעוץ פסיכולוגי ותצטרכי גם להתלונן או לעשות משהו שזה ייפסק כי לא תוכלי בטוח להמשיך להיות איתם עוד כי זה פשוט נורא!
    אל תתיחסי למה שהבחורים אומרים לך פה, גם לי הצעדים שלך לא נראים לי הכי ברורים אבל עדיין- אני יודעת שזה מאוד קשה לך עכשיו וכולנו עושים טעויות, את אנושית כמו כולן, וזה בסדר גמור..:-)..רק תעשי שמעכשיו תמיד החיים שלך יראו אחרת ותלמדי מהטעות הזו לתמיד, כי קשיים כאלו רק מחזקים! .
    שיהיה לך המון בהצלחה חמודה.
    טל'וש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת זקוקה לעזרה דחוף

שיר
    09/05/2011

הי

אני ישמח ליעץ לך אך לא באתר כתבי לי למייל ואני ישלח לך ראיון איך לסיים את הניצול הזה [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פני מידית אבל מיידית לייעוץ

ניסים
    11/05/2011

בקשר שאת נהנית ומרצונך החופשי תוכלי לשכב גם עם עשרה גברים.
    אך בקשר שאת סובלת ממנו אפילו עם גבר אחד, תפסיקי מיד, מבחינת היזיז הו לא מעוניין בשום קשר מחייב איתך, ולאור המצב שחלק מחבריו שכבו איתך ספק גדול אם ירצה קשר מחייב איתך בעתיד והוא מעוניין רק ליהנות מגופיך, בחור שמביא את חבריו כדי לשכב איתך , זה לא קשר מכובד כפי שאת מציינת.
    את טרף כל להשגה לכן הוא וחבריו מנצלים את האופי החלש שלך כדי לנצל אותך ולבצע בך את זממם,
    אני רואה ממכתבך שאת בחורה אינטליגנטית, אך גם בחורה אינטליגנטית וחכמה עשויה להיקלע למצב שכזה.
    אני מייעץ לך להפסיק קשר זה באופן מידי, ללא שום חשש מה יחשבו עלייך או מה יגידו עליך, כך הקשר הזה יגיע לקיצו, אני מאמין שעוד אנשים יודע עליך, (מפני שישנם אנשים שאוהבים לספר חוויות מעניינות), אם לא תעשי כן, קשר זה עשויי להימשך חודשים ואף שנים, ומצבך הנפשי עלול להידרדר.
    אם את מרגישה שאינך יכולה להתגבר על כך בעצמך פני מידית אבל מיידית לייעוץ.
    ניסים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה קורה איתך

שיר
    16/05/2011

היי מירי,
    כל התגובות שכאן נכונות, האם יישמת משהו מההמלצות? נקלעת למצב שדבר גורר דבר,ככה הבור שחפרת לעצמיך מעמיק והפחדים שלך מתעצמים. את חייבת להפסיק את זה, לעזאזל אתם. שיגידו מה שהם רוצים, תקחישי,בכל תוקף.אני מקווה שאין להם שום הוכחות למעשיכם... יתחילו לספר עלייך שמועות,תגידי שהתגודדו נגדיך כי הם כולם חברים ומישהו מהם נדלק עלייך וסירבת לו לכן הפיצו עלייך שמעות...בקיצור משהו כזה, תהיי אמיצה, אסור לך להראות להם שאת פוחדת, כי זה הכוח שלהם נגדיך. ברגע שיקלטו שאין להם את הכוח הזה הם לא יוכלו להכריח אותך לעשות דברים. אם את רואה או חרדה לפגיעה גופנית כלשהי אז מיד פני למשטרה, גם אתיכולה כמו שרות ציינה לאיים עליהם עם משטרה. גם אני בצעירותי נקלעתי לצרות, אומנם לא קשורות למין, אבל ההורים היו מעורבים וגם המשטרה, מכות בין כנופיות ופחד לצאת החוצה, הכל לאט לאט נפתר ועובר, רק צריך לעצור בזמן...תמהרי להפסיק את זה עד שלא נהיה גרוע יותר.
    תודיעי לנו מה קורה איתך, אנחנו דואגים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו