יצר חייתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יצר חייתי
    a
    04/05/2011

לאחרונה תוקף אותי יצר מיני חייתי אני נראת ממש טוב אבל מכיוון שאין לי בן זוג ואני לא רוצה לעשות את זה סתם עם מישהו אני מוצאת את עצמי מאוננת כמעט כל לילה לא יודעת כל כך מה עלי לעשות לאונן בינתיים זה בסדר? כי אני כמעט בטוחה שעם גבר אני אהנה יותר..נמאס לי כבר מזה אני רוצה את הדבר האמיתי אבל יחד עם זאת אני לא רוצה למהר ולהתפשר בבחירת בן הזוג שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יצר חייתי

הוספת תגובה

• יצר חייתי - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    04/05/2011

אוננות היא דרך מעולה לספק ולשחרר את עצמך מהדחפים ולפעול על פי אותם דחפים מיניים.
    אוננות היא התנהגות בריאה וזה בסדר גמור שאת מאוננת כל לילה ואפילו יותר מכך.
    לא ממליץ לך לקיים יחסי מין עם "סתם" בחור בגלל דחפים. כדי שלפחות בפעם הראשונה בקיום יחסי מין עם בחור יהיה מלווה ברגש כל שהוא.
    בברכה,,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אם זה אומר ש

a
    04/05/2011

יש מצב שהמצב שבו אין לי בן זוג רציני ימשך לא מעט זמן? קשה למצוא במהירות כזאת אהבה גדולה,אתה יודע.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אם זה אומר ש - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    06/05/2011

נראה לי שמין ללא רגש בפעם הראשונה לא מומלץ.
    כן, אני יודע קשה למצוא אהבה גדולה. אבל לרוב מוצאים..
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ד"ר דניאל וטלמן

A
    06/05/2011

קודם כל אני רוצה להגיד לך שזה יפה שאתה מדריך אותי בדרך נכונה וחינוכית. זה מראה שאתה סקסולוג טוב...יכולת גם לומר לי דברים אחרים אבל זה שאתה ממליץ לי לא לשכב עם מישהו בפעם הראשונה בלי רגש,זה אומר שכנראה אתה יודע על מה אתה מדבר...אחרי הכל יש לך הרבה ניסיון בתחום (מין הסתם)...

כנראה שכך אנהג..

תודה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

A
    09/05/2011

כשאתה אומר "רגש כלשהו"...למה אתה מתכוון? ז"א,זה מספיק שיש משהו לא כך? הרי כמו שאמרתי קשה למצוא אהבה גדולה שהיא הדדית לגמרי אבל במידה ויש רגש כלשהו ואפשרי לעשות סקס...מה אז? האם כדאי להתפשר ולשכב עם מישהו שאני לא עד-כדי-כך אוהבת אבל לפחות מרגישה משהו ונמשכת אליו או שפשוט להמשיך לחכות ל"אהבה גדולה" שספק אם אני עוד מאמינה בה...??

אני עכשיו נמצאת במצב שאני כבר נהיית רצינית בכל העניין הזה..אני כבר 21 ומעולם לא שכבתי עם גבר...אני גם כל הזמן מרגישה דיכאון בגלל זה...כל החברות שלי כבר חוו את זה....ואני לא :( אתה יכול לתאר איך אני מרגישה?? -פחות שווה ממישהי אחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו