התנהגות שמטרידה אותי בבן הזוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות שמטרידה אותי בבן הזוג
    ענבל
    05/05/2011

אני יוצאת מספר חודשים עם בחור וכבר גרים יחד תקופה. ישנה "תופעה" שקשה לי איתה כבר זמן רב, בעבר העלתי אותה כפעמיים בפניו, הוא הסביר את הסברו אך קצת כעס שאני לא מקבלת את הנושא ו"חושדת" בו.
    העניין הוא שבן זוגי אוהב מאד לצפות בערוץ המוסיקה בקביעות , גם ללא קול, כלומר לא ברור עד כמה המוסיקה והשירים עצמם מעניינים אותו, אך הוא עושה זאת בד"כ מאוחר בלילה כשאני כבר הולכת לישון או בבוקר כשאני כבר בעבודה ולא בבית.
    אני ממש רוצה להגיד לו שוב שזה מפריע לי וללבן את העניין אולי אצליח להרגע מהתחושה שהוא צופה בזה כמו בפורנו שלא בנוכחותי, בגלל כל הקליפים הפרובוקטיביים והחושפניים שיש היום (הוא טוען שהוא אוהב לראות רקדניות רוקדות, בקטע של ריקוד, משהו כזה וזה לא אומר עליו משהו). לי זה מפריע, כי מעלה תחושות של דחייה, ולמה הוא מסתיר, והאם הוא לא מסופק איתי, ולמה הוא עושה זאת קבוע..
    אני יודעת שאם אעלה זאת בפניו כבר לא תהייה לו סבלנות לדבר על זה והוא יראה בי כקנאית וזה יעצבן אותו, מתוך גישה שזה בעיה שלך עם עצמך התחושות האלה ואני לא צריך להרגיע אותך בעניין..
    אני מודה שקשה לי לקבל את ההתנהגות הזו, בגלל התחושות הלא נעימות הללו.
    מה כדאי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התנהגות שמטרידה אותי בבן הזוג - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    06/05/2011

כדי לך להפסיק לשאול אותו ולהציק לו בנושא. את מרחיקה אותו ממך.
    חוץ מזה גם אם הוא צופה בקליפים (או בפורנוגרפיה) זה בסדר גמור וזה לא על חשבונך, ולא מצביע על בעיה בקשר או במשיכה שלו כלפייך. הבעיה בקשר שאת לא מקבלת את הצפייה שלו בקליפים.
    ממליץ לך לשקול פנייה לברור הקנאה, השליטה והטוטליות שאת זקוקה בקשר.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו