מה יכול להיות הסיבה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה יכול להיות הסיבה?
    יעל
    30/12/2007

שגבר לא שוכב עם אשתו הצעירה והטריה?וגם לא נוגע בה בצפורן ולא אומר מילים חמות ולא כלום?במשך חודש שלם?ולא עוזר שמדברים איתו על הנושא.....תמיד ממציא תירוצים שאין להם שחר...? (למשל טוען שבגלל בעיה מסוימת וגם כשהבעיה נפתרת לא עולה לו החשק?
    הצעתי לו שנלך לטיפול זוגי חושב שזה לא יעזור שהם מייעצים לעשות ככה וככה וזה לא הולך ככה ...ושנפתור בעיות לבד..וממש לא עושה מאמץ לשםפר משהו....למשל לוקח פאקסט 20 מ"ג אמרתי לו שיש לזה תופעות לוואי ושאולי יתייעץ עם הרופא לגבי החלפתה לא הגיב ולא עשה עם זה כלום (אמרתי לו כמה פעמים ב3 חודשים אחרונים)....כמובן שאני בחשדות שהוא בוגד בי למרות שאין הוכחות חד משמעיות ותמיד כועסת עיליו למה התחתן איתי אם לא רצה בי? וכשאני מנסה להיות שמחה ולא עצובה גם אז הוא לא מתייחס כלל?
    והוא אומר שנהנה בסקס ואני באמת מאוד משקיעה בדבר הזה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה יכול להיות הסיבה?

הוספת תגובה

• סקס

יוסי
    30/12/2007

היי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את האמת...

ניקול
    30/12/2007

לא ממש...השמנתי 10 ק"ג שאני מנסה לרדת אותם עליתי בגלל גלולות למניעת היריון ואני אוכלת נורמלי לא היתי אומרת מעט אוכלת עוגה רק בארועים פעם בחודשיים שלוש אולי אבל אני מנסה לרדת.......חוצמזה גם כשהיתי במשקל ממש תקין היתי מרגישה שאני מכריחה אותו לשכב איתי.....אז היה לי גוף פצצה....לו כן יש ניסיון מיני....אני התחתנתי בתולה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעל המודאגת קצת סבלנות

אבי
    30/12/2007

שלום יעל
    אין לך מה לדאוג זה קורה אצל גברים שמתחתנים בחודש הראשון עושים סקס שבוע שבועים רצוף ואז זה בא בבום . תשבי עם עצמך ותשחזרי דברים בפעמים האחרונות שעשתם סקס היה לך הפרשות חריפות אם כן זה דוחה את הגברים לתקופה קצרה וזה חוזר הוא יחזור לעצמו אני מאמין שהוא מנסה לעבוד על עצמו בנושה הזה. דבר שני אם את מגלחת למטה ואם לא אז כדאי מאוד
    ושאת יושבת לידו לראות טלביזיה עדיף עם בגד סקסי ותני לא משקה חריף עם כינוח זה יעבוד בגדול ?
    בהצלחה יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאבי היקר

יעל
    31/12/2007

אין לי שום הפרשות חריפות למטה אני יודעת טוב מאוד מה קורה שמה ופעמים מריחה את עצמי ריח ההפרשות רגיל ריח נורמלי של כוס.
    ברור שאני מגלחת לרוב אבל לפעמים הוא מפתיע אותי ואם אני אומרת לו חכה אני רוצה להיות חלקה 2 דקות הוא לא מוכן לחכות אז כעקרון אם הווא לא מוכן לחכות זה בעיה שלו.....בכל אופן לא עובר יותר משבועיים בלי גילוח כך שאף פעם לא טיפחתי גונגל אימתני.....
    כמו שאמרתי.....אני השמנתי כ10 ק"ג ואף יותר אולי 13 ק"ג ככה שביגוד סקסי לא יתאים לי ממש ואף ארגיש יותר רע עם עצמי.......
    בקשר לתת לו אלכוהול בלתי אפשרי הוא משחק אותה גבר גבר כך שאין סיכוי שיעשה מה שהאישה מציעה אלא אם כן בא לו לבד?....ובכל אופן היו מקרים שכן שתה אלכוהול ובכל זאת הלך לישון.....כאילו אין מחר.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל

ק
    31/12/2007

אני לא חושב שלבעיה שלו יש קשר לסקס. אני גם לא מאמין שהוא בוגד. יש לי הרגשה שבעלך פשוט לא שלם עם הנישואין. ולא אין לזה שום קשר אלייך. הוא היה מתנהג אותו דבר גם אם הוא היה מתחתן עם מיס יוניברס. המעבר מחיי רווקות למסגרת הנישואין היא צעד לא פשוט עבור רוב הגברים וחלקם אכן מגיבים כמו בעלך. אני יודע שזו בעיה עבורך אבל אין לזה פיתרון אלא רק לתת לזמן לעשות את שלו ושהוא ייתרגל ויפנים שהוא איתך ורק איתך. זה קשה אבל בסופו של דבר הוא יתעשט ואז הכל יחזור להיות נורמלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעל .... :-)

yapi42
    31/12/2007

צר לי לאכזב אותך, גברים אוהבים סקס ויעשו סקס בכל מקום ובכל מצב בדרך כלל. כשגבר לא רוצה לעשות סקס עם מישהי (בין אם זו אישתו או מישהי אחרת) לא יעזור בית דין, הוא פשוט לא יעשה. עכשיו נשאלת השאלה אם זה בגלל שאין לו משיכה (כי אז באמת לא יעזור בית דין) או שיש בעיה אחרת כגון חוסר יכולת להעמיד את הכלי שלו או שהוא שופך מהר מידי או כל סיבה אחרת שגורמת לו להתבייש ולכן הוא נסוג מסקס כמו מאש....... ותחשבי על זה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו