שאלה בנוגע לירידות לבחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לירידות לבחורים
    יוסי
    07/05/2011

שלום לכם,
    רציתי לברר בקשר לנושא ירידות לבחורים-
    אני בחורה בת 22, אני לא יכולה להגיד שאני נהנית מלרדת לבחור וגם אף פעם לא ירדתי ללא קונדום, אך נראה שמדובר בחלק בלתי נפרד מהצלחה של מערכת יחסים.
    השאלה שלי היא כזו- ראשית אשמח לשמוע מבחורות על התחושות האמיתיות שהן חוו כתוצאה מכך שהן ירדו לבחורים.
    שנית- ארצה גם לשמוע ממומחים עד כמה סיכויי ההידבקות במחלות כתוצאה מירידות, איך אפשר להפחית, באילו מחלות ניתן להידבק, האם גם כשבחור יורד לבחורה זה אותן סיכויי הידבקות, האם כשאיבר המין של הבחור נקי אחרי מקלחת זה מפחית סיכויי הידבקות? האם יש סוגי בחורים שסיכויי ההדבקה מהם גדולים יותר, כלומר נשאי מחלות מסוימים- כמו בחורים שחולים יותר מאחרים בחיי היומיום?
    בנוסף- ארצה גם לשמוע האם באמת ירידות לבחור זה אכן חלק הכרחי במערכת זוגית מכיוון שכל בחור שאני נתקלת בו רוצה ורואה בזה חלק חשוב.

תודה,
    יום מקסים שיהיה..:-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע לירידות לבחורים - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    07/05/2011

התנהגות מינית והנאה מהתנהגות זו היא מורכבת ולכל אחד העדפות והנאות אחרות (בדומה לאוכל).
    מין אורלי היא התנהגות יחסית שכיחה בקשר המיני בין אנשים. במידה ואת לא נהינת ולא אוהבת לבצע מין אורלי לבן הזוג אז לא לבצע. את לא חייבת ולא רוצה לעשות דברים שנכפים עליך .
    ניתן להידבק ממחלות שונות במין אורלי לא מוגן : פפילומה, כלמידיה, זיבה, הרפס, דלקת כבד ומחלות מין אחרות, ובמקרים נדירים גם איידס, מועברים מאדם לאדם גם במהלך יחסי מין אוראליים. בשל סיכונים אלה מומלץ שימוש בקונדום או במגן דנטלי בעת קיום מין אוראלי עם פרטנר. ממליץ לכם להיבדק כדי להפחית סיכונים ולהיות רגועים יותר.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדניאל-סקסולוג קליני

יוסי
    07/05/2011

שלום דניאל,
    תודה על תגובתך אך יש לי גם את אותה הבעיה ביחס לסקס אנאלי.
    אני אוהבת סקס רגיל ופחות מתחברת לירידות וסקס אנאלי. מהסיבה הזו הרבה פעמים אני מתקשה בקשרים למרות שהקשר עם הבחורים הרגיל מצוין אבל אני לא כ"כ מצליחה לעשות דווקא את זה.
    לבקש מבחור לעשות בדיקה (משהו שעשיתי) זה מאוד מסוכן כי זה גובל בפרידה והרבה בחורים לא מביינים את זה ומתייחסים כאילו שהם חושבים איך את מפקפקת בבריאות שלי וגם רובם סך הכול לא עושים וזה גם גורם לפירוק הקשר.
    מצד שני- נותרת רק האפשרות של כן לעשות את זה כי עם קונדום לא מרגישים (כי זה מה שהייתי עושה בעבר).
    אני כבר משתדלת לתת לבחורים הרגשה כשהם מציעים לי לעשות את זה שאני מאוד אוהבת אך דוחה את זה כל הזמן, וזה חוזר על עצמו עם כל בחור.
    בנוגע לתסקס אנאלי- האמת לא ניסיתי- והאמת הבנתי שזה כואב יותר לבחורה מאשר להנאה וגם עברתי בעברתי ניתוח קטן באותו האזור ואני חוששת לבצע את זה, בעיקר מכיוון שאינני יודעת עד כמה זה יגרום לי הנאה וכן בגלל ששמעתי מהרבה בחורות שזה לא הכי גורם להנאה.
    מה עליי לעשות? מכיוון שאני רואה כי בעיקר כל הנושא של הירידות הינו חלק בלתי נפרד ממע' היחסים ואם אני אנהג לפי מה שאני מרגישה בסוף אני אשאר לבד. חשוב לציין- אני כן בחורה שנראית טוב ומשכילה אך נראה שזה פרט שפחות מעניין היום.

תודה רבה,
    אשמח לשמוע הצעות...:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדניאל-סקסולוג קליני - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    08/05/2011

אכן מורכב ולא פשוט.
    מציע לך להיות נאמנה ומחויבת לעצמך יותר מלבחור שאת איתו.
    כיגיע הקשר שבו תרגישי נינוחה וברמת אינטימיות גבוהה, תוכלי לשתף את החבר ברגשותייך ולהתקדם משם.
    הדילמה היא בן לרדת (שאת לא אוהבת) לבן להרגיש שאת מאבדת את הבחור?
    מה את חושבת שנכון יותר, זה מה שתעשי.
    אני מכיר זוגות רבים שהקשר מצוין גם ללא מין אורלי.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי אנאלי

מאיה
    08/05/2011

ממש לא כולם עושים את זה. רוב הבחורים שהייתי איתם אפילו לא מצפים לזה, כי ידוע שזה כואב. ממש לא חובה ואל תהססי לסרב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוויה אישית

ב
    07/05/2011

הי,
    אני בת 21 ואני יכולה להגיד לך שבתור נערה מאוד סבלתי כשירדתי לבחורים ולא ירדתי לבחור מגיל 17 בגלל זה היו לי קשרים מאז אבל לאף אחד לא הסכמתי לרדת כי אין לי חוויות טובות מזה אני חושבת שכשתמצאי את הבן אדם הנכון את תרגישי עם זה נוח...אני מחכה לבן אדם הנכון להרגיש איתו מספיק בנוח כדי שאוכל לספר לו על החוויות האלו וכדי שהוא יוכל לעזור לי ולחוות איתי חוויהנ מתקנת.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדבקות במחלות ע"י ירידות לבחורים

יוסי
    07/05/2011

שלום,
    מודה לכם על התגובות, בסוף ירדתי לבחור.
    בכנות זה לא היה נורא או משהו ודווקא די בסדר והאמת גם נהניתי והוא גם אמר שאני טובה.
    אבל כל הזמן לא מפסיקה להטריד אותי שאלת ההידבקות.
    באילו מחלות בדיוק אני יכולה להידבק והאם אם אני אלך עכשיו להידבק בבדיקת דם אז הסיכוי שאני אימנע מחלה במידה והייתה לו כל מחלה הוא גבוה?
    כלומר כך אוכל לבצע חיסון במידה והייתה לו מחלה?
    בנוסף האם המחלות שניתן להידבק בהן גורמות למוות/שיתוק? מהן התוצאות של המחלות לרוב?
    מכיוון שהבחורים לא מסכימים לבצע בדיקת דם אז זה מקשה כל העניין ולכן כדי לתחזק קשר נראה כי צריכים לעשות את זה- כי סך הכול זה לא נורא.
    אבל אודה לכם מאד על התשובות, זה מאוד מאוד חשוב לי כל נושא ההדבקות והמחלות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות מהזווית שלי

מאיה
    08/05/2011

היי טל. אנסה לענות לשאלותיך. אני בת 29, הייתי בהרבה קשרים, חלקם ממש לא ארוכים ומערכת יחסים רצינית אחת. בהתחלה אני לא יורדת לבחור, לא בפעם הראשונה והשנייה שאני עם מישהו. החל מהפעם השלישית אני בדר"כ כן יורדת. יש כאלה שזה פחות כייף לי לרדת להם, כי אני לא מספיק נמשכת אליהם או כי אני לא אוהבת את הריח הספציפי שלהם. יש כאלה שאני ממש ממש נהנית מלרדת להם. זה נורא משתנה וספציפי לבחור.

עכשיו אני יוצאת עם מישהו שאני מאוהבת בו והכי נמשכת אליו בעולם. אני יורדת לו כל הזמן ואני מתה על זה, כי הוא כל כך נהנה ונאנח מעונג והזין שלו מתקשה בפה שלי.. זה הכי כיף. אפילו יותר כיף מלשכב. בעיקר בגלל הקולות האלה של בחור שמשתגע מהנאה..

אני חושבת שלרדת למישהו זו בחירה אישית שלך. את ממש לא חייבת, אבל זה מאוד-מאוד מקובל. לרדת למישהו עם קונדום זה כמו לא לרדת בכלל. זה בטח מאוד מבאס את הבחור. אני לא יכולה להגיד לך לעשות משהו שאת לא אוהבת, אבל יש באמת בחורים שלא יוותרו על זה. אני בכל אופן משתדלת לעשות את מה שטוב לי.

לגבי מחלות מין, נשמע שאת מוטרדת קצת יתר על המידה. אף אחת מהבחורות שאני מכירה לא יורדת עם קונדום, ורובנו גם שוכבות בלי קונדום.

אם הקשר נהיה טיפה רציני הכי הגיוני שתעשו שניכם בדיקות למחלות מין. זה לגמרי לגיטימי לבקש, והבחור צריך להתחשב. אם הקשר לא כל כך רציני תצטרכי לחשוב כמה שווה לך לבקש משהו שעשוי לגרום לפרידה, ועד כמה הפחדים שלך רציונליים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למאיה ודניאל- סקסולוג

תגובה
    08/05/2011

מאיה,
    האמת תגובתך מאוד עזרה לי.
    היא הורידה לי בהרבה את כל הנושא של הפאניקה לגבי המחלות כי מאז שירדתי לבחור הזה אתמול הרגשתי שאני די בפאניקה לגבי המחלות. מהבוקר כבר התחלתי לדאוג בנושא של לעשות בדיקות דם והרי מחר ומחרתיים הכול סגור אז בכלל נכנסתי ללחץ עד שהתקשרתי לשירותי כללית לאחות שם והיא הרגיעה אותי ואמרה לי שבעצם ההדבקה נעשית במידה ויש לי פצע פתוח בפה וירידה זה פחות מסוכן מאשר לעשות סקס לא מוגן. כששמעתי את זה- חח..אפילו ירדו לי דמעות מרוב הלחץ שהייתי בו- כי גדלתי בבית שתמיד דיברו בו על מחלות ונושא הירידה בו הוא די פסול. המשפחה היא יותר שמרנית ותמיד דיברו על מחלות בגלל זה הם הצליחו להחדיר לי את כל הלחץ מאוד חזק- ואני לא יודעת עד כמה זה באמת טוב. כי הבחור דווקא היה בסדר, ודווקא כן רציתי להחזיק אותו איתי ואני יודעת שאני די טובה, בצנעה..חח. בעברי הציעו לי לרדת אך לא עשיתי את זה ודווקא לו הצלחתי- כנראה אליו כן התחברתי.
    גם זה נעים להרגיש שאנשים מבינים סוף סוף, כמוך מאיה כמה שנושא ירידות הוא חשוב במע' זוגית מכיוון שלמעשה כל מספר מערכות זוגיות שהיו לי לא החזיקו מעמד בגלל שלא ירדתי. תגובתו של דניאל הייתה מאוד נעימה ואני מודה לך דניאל- אך למעשה זה לא מה שקורה בפועל-למעשה הרבה בחורות היו מעדיפות לא לרדת, אינני יכולה להגיד שמדובר בתענוג גדול אך אתה מגיע למצב בו אתה חושב על זה שהבחור הזה חשוב לך וחשוב לך שהוא לא ילך.היום כמרבית הבחורים ואפילו הדתיים מציעים לבחורות לרדת להן ואם הן מסרבות אז פשוט- הן הולכים לבחורה אחרת. כמו כן גם לדעתי הרבה בחורים היו מעדיפים גם לא לרדת (מלבד מקרים מסוימים שכן פגשתי שהיו חולים על איבר המין של בחורה) אך בגלל תדמית הגברית הם חייבים לדעת לספק ולגרום לה עונג.
    דניאל, האחות אמרה כי מחלה מתפרצת רק במקרה ויש פצע פתוח אצלי, האם זה נכון?
    בנוסף אם לא נדבקתי הפעם ואני אמשיך לרדת לאותו הבחור כמובן גם ללא קונדום עדיין יש לי סיכויי הדבקה- זאת לאחר שאעשה בדיקת דם ואראה שהכול תקין.? כי בכול זאת כבר ירדתי לו ואם היה לו משהו כנראה שזה היה צריך לעבור..חח..
    ובנוסף אשמח לשמוע תגובות מבחורים ובחורות לגבי ירידות במע' זוגית..אפילו מבחורים (אולי נמצא איזה אחד שזה לא כ"כ חשוב לו..מעניין)
    תודה רבה לכם..:-)
    מאוד עוזרים פה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו