חסרת אונים !!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסרת אונים !!!
    נערה
    08/05/2011

אני וחבר שלי שוכבים כבר כיותר מחצי שנה והוא הגבר הראשון שלי ..
    אני נמשכת אליו נורא ואוהבת אותו .
    אבל דבר אחד נורא מפריע לי , עדיין לא הצלחתי לגמור, להגיע לאורגזמה ..
    הוא דווקא מאוד נהנה מהסקס ומצליח לגמור אבל אני לא מצליחה להגיע לחוויה עצומה של הנאה וניסינו כל תנוחה אפשרית עם קונדום ובלי ..
    אני כבר מתוסכלת אני לא רוצה לפרק את החבילה בגלל זה אני אוהבת אותו נורא ואני לא מצליחה למצוא פתרון ..
    אשמח אם תעזרי לי תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חסרת אונים !!!

הוספת תגובה

• חסרת אונים !!! - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    08/05/2011

שלום נערה,
    הגעה לאורגזמה היא משימה מעט יותר סבוכה לנשים מאשר לגברים. רב הנשים מגיעות לאורגזמה מגירוי של הדגדגן ולא מחדירה. כדי לדעת מה התחושה כדאי שתלמדי זאת עם עצמך לבד. זאת אומרת שאת צריכה ללמוד לאונן, ע"י גירוי של הדגדגן. כשתגיעי לגירוי הנכון ולתחושה של הסיפוק זאת האורגזמה. את אחראית לאורגזמה של עצמך ובן זוגך יכול לסייע לך אבל לא יכול להיות שם במקומך למנך. את יכולה לרכוש ויברטור כדי לעזור לעצמך להגיע לאורגזמה, ואח"כ ביחסי המין יהיה לך קל יותר להגיע לסיפוק. גם בנים קודם מאוננים ורק אח"כ מגיעים ליחסי מין עם בת זוג.
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו