סיון936

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיון936
    אחד אחר
    30/12/2007

את נעלמת בלי להגיד כלום ואחר כך את מתפלאת שאני מפלרטט עם אחרות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיון936

הוספת תגובה

• אז ככה ...

סיון936
    09/01/2008

סורי ... אני עם טרוף של סוף סימסטר.... אני עם בחינות והגשות עד סוף החודש...
    יש לי יותר מ 60 מיילים שלא מצאתי עדיין זמן לקרא...
    אם אתה זוכר מתקופת הלימודים.... וזו גם ככה שנה אחרונה...

בכל אופן לא שכחתי אותך....
    אני שמחה שאתה לא שוכח אותי... אני אסיים את הבחינות ומבטיחה לחזור עם סיפורים כי יצא שהיו כמה לאחרונה.

בכל אופן -אני חושבת המון על מה שאז כתבת לי, זה לא שלא ממש אהבתי. אבל זה שהכי אהבתי בעולם, פגע בי המון, ולא ידע לאהוב אותי חזרה. אני חושבת שמתוך זה נולדה אצלי הפשרה של הצורך שחברות אמיתית כבסיס לקשר. כי מהאהבה הכי גדולה שהיתה לי יותר מידי נפגעתי. אני מאז לא מצאתי אף אחד שעורר בי שוב את אותם הרגשות. התאהבתי בבחורים אבל אף אחד מהם לא ממש אהבתי. (אגב אני ואותו הבחור שקיבל את הלב שלי כמו שאף אחד אחר לא קיבל מעולם, בקשר מצויין ואנחנו חברים מאוד טובים היום, אחרי כמה שנים שלא דיברנו בכלל. אני חולה עליו אבל לא במובן הזוגיות, ואני גם יודעת שלהיות איתו זה יותר מידי פשרות בחיים שאני לא בטוחה כמה אני מוכנה להתפשר היום. בטח לא על רגש הדדי. אני יודעת שהוא אוהב אותי בטרוף כחברה. הוא מעריץ אותי על מי שאני. וכל הזמן אומר לי כמה אני חשובה לו, וחשוב לו שאני יהיה מאושרת, הוא לחלוטין רואה אותי כאמא של הילדים שלו אבל לא אוהב אותי.... ובשבילי להיות איתו זו פשרה על מי שאני - הוא מאוד שמרן - ואני ממש לא.)

ותמצית מהסיפורים החדשים - לפני שבועיים הייתי במסיבה מדהימה של חברה. אצלה בבית. יצאתי משם עם אחד החברים שלה, ושיהיה בריא הבחור, אמנם לא הגעתי איתו למיטה - אבל לא היה צורך כי בקושי יצאנו מהמסיבה - והידיים שלו היו אצלי בתחתונים - וגמרתי לא פחות מ7 פעמים רצוף - זה היה מטורף לחלוטין!!!

לבנתיים מותק, שיהיה המשך שבוע נפלא

סיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשתסיימי את הבחינות. נדבר.

אחד אחר
    11/01/2008

בהצלחה מתוקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איתי את לא צריכה בחינות

יונה
    11/01/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעל והויברטור

חותך הואגרה
    18/01/2008

קרן יקירתי אל תספרי.חבל שלא קניתם ביחד.זה עלול לפגוע בו ישר לאגו.גבריםזה???????? שימרי בסוד.בהצלחה לעדיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו