מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גבר נאה מעונין בבחורה גבוהה עם חזהאלי28/01/2007
גבר נאה מעונין בבחורה בת 22 גבוהה עם חזה גדול לתמיכה
לפגישות אחר הצהרים לשלוח תמונות
לאלי [email protected]
מחכה לך
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסלחו לי על הבורות...מה זה תמיכה?
הדר29/01/2007אני באמת חדשה בעולם הזיונים וזו פעם ראשונה שאני שומעת את המושג הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדשה?
ירון29/01/2007מה זאת אומרת חדשה בעולם הזיונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדשה :)
הדר29/01/2007אני בת 25 ולפני חודשיים ניפרדתי מחבר שהיה איתי במשך 6 שנים. הוא היה הראשון שלי ועד לפני שבוע גם היחיד שלי. בהתחלה אחרי הפרידה חשבתי שאני הולכת להתאבד, אבל אז גיליתי את העולם שפיספסתי במשך כל הזמן הזה שהייתי תקועה עם החבר.
אני חדשה בעולם הזיונים...:)
ועדיין לא ענית על השאלה שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדשה
ירון29/01/2007בסדר הבנתי אז את חדשה משופשפת זה כבר טוב אם בא למייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן כמה אתה?
הדר29/01/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 29
ירון29/01/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאשר לתמיכה ...
casper29/01/2007לרוב גברים בעלי אבר גדול זקוקים לבחורות עם חזה גדול שיוכל לתמוך באבר
בעת ביצוע מין אוראלי על מנת לא לעייף את הידיים...........
סתם......... ברוכה הבאה לעולם של עונג כיף וריגושים....
סקרנות פנטזיות וסחרור חושים..... :-)
(נ.ב. – תמיכה כלכלית תמורת שירותי מין....)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא בעצם מחפש זונה???
הדר29/01/2007נראה לי שהפורום הזה לא בשבילי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב וברוכה הבאה
ואן הלן29/01/2007תהיי יותר מופתעת מכמות הפניות שקיבל הבחור האמיד שפתח את ההודעה. לצעירות זה מאוד קוסם שמישהו משלם את שכר הדירה שלהם וקונה להם בגדים וחופשות תמורה שעה של סבל ביום. אם הן היו מנסות למצוא עבודה אמיתית הן היו צריכות לסבול לפחות 9 שעות בשביל שליש מהסכום.
אני יכולה לנחם אותך רק בזה - לא כולם כאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדיון הנצחי: האם כסף קונה אהבה?
30/01/2007אם הייתי מציעה לך לבחור, מה היית מעדיפה: כסף או אהבה? התשובה הנפוצה ביותר לשאלה הזאת היא : כסף, כי כשישי כסף קל יותר למצוא אהבה. זה נכון הרבה יותר לגבי סקס.
הדר, אין לך מה להיבהל. זו המציאות בה אנחנו חיים ותתפלאי - אני בטוחה שמי שיצר אותה זה לא הגברים האמידים, אלא הנשים שחושקות בהון שלהם.
מה ההבדל בין גבר שמחפש נתמכת צעירה לבין אישה שמתחתנת עם עשיר רק בגלל כספו?
זנות זה המקצוע העתיק ביותר בעולם, ובעידן שלנ,ו כשלכל דבר יש מחיר: היא כנראה גם המקצוע הנפוץ ביותר בעולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי לא. הוא לא קונה
הדר30/01/2007וגם לא סקס טוב. אולי זה טוב להתפרקות חד פעמית אבל לא הייתי בחיים הולכת עם מישהו רק בגלל שיש לו כסף. אבל איך אני יכולה להכיר בחורים נורמאלים לקשר לא מחייב?
אני לא בטוחה שנשואים זה הקטע שלי, כי קצת כואב לי הלב על האישה שבבית ועל הילדים אם הם יגלו את זה. חברה שלי אומרת שכל סטוץ בסוף מתגלה ואני מאמינה לה, זה לא רוצה להתסבך במשהו שגדול עלי. ונראה שכולם פה נשואים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדר
ירון30/01/2007רווק 29 טעית הדר צרי קשר אם בא לך [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)