מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסי מיןבת 1809/05/2011
שלום,
אני בת 17.5 ואני במערכת יחסים עם גבר בן 21.5, חשוב לציין שהוא נורא אוהב ומכבד ומעולם לא דרש ממני או האיץ בי לעשות משהו בניגוד לרצוני.
הוא שאל אותי מספר פעמים אם קיימתי יחסים עם בני הזוג הקודמים שלי לפניו והשבתי לו שלא.
אך האמת היא שהיה לי בן זוג לפניו שקיימתי איתו יחסי מין אך אינני רוצה שידעו, הכבוד שלי נורא חשוב לי ודעתי היא שמה שקורה לי עם בן זוגי לשעבר צריך להישאר בנינו.
אני ובן זוגי הנוכחי לא שכבנו אבל אני חושבת שזה יקרה בקרוב.
רציתי לדעת אם בן זוגי הנוכחי יכול לשים לב כאשר נקיים יחסי מין ששכבתי כבר בעבר ואינני בתולה?
כי לפי מה ששמעתי לא לכל הנשים יורד דם בפעם הראשונה ולחלק מהן הקרום נקרע כבר לפני קיום יחסי מין לראשונה .
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לךך
יניב09/05/2011אל תתיחסי למה שאנשים פרמיטיבים כותבים לך בעיני זה טפל לחלוטין אני מבינה מאוד את התפיסה שלך והרצון שלך לישמור על הכבוד וזאת זכותך כבוד זאת מילה כוללת שמטבטא בעיקר מאיך שאת מרשה לאחרים להיתנהג אליך לפי דעתי מה שחשוב הוא להיתמקד בעיקר והעיקר כפי שציינת שאת אוהבת אותו זה מיותר שהוא ידע ששכבת עם מישו לפניו אם זה כל כך חשוב לו .... זה לא יועיל לך בכלום זה ענין פרטי שלך ... ואל תדאגי זה נכוןן שלא לכולן יורד דם ויש כאלה שנולדות בכלל בלי קרום בתולין מאמי אל תדאגי תמשיכי בשלךך ותהני מהקשר איתוו
אני מאחלת לך בהצלחה [= לילוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיף לא בתולה מאשר "בתולה" שקרנית
ניסים11/05/2011בעבר הייתה לי חברה שהייתה לה מערכת יחסים ממושכת עם בחור אך טענה שהיא בתולה מפני שלא קיימה יחסים מיניים מעולם, עד אז האמנתי לה.
איתי היא שכבה לאחר כשבועיים, וטענה שאני הראשון, בזמן החדירה לא היה שום מחסום כאב ואי נוחות מצידה, וגם לא ירד דם שלאחר "בתיקת הבתולים".
התקשיתי להאמין שבמערכת יחסים ארוכה שהייתה לה לא קיימה יחסים עם חברה לשעבר, ואיתי לאחר כשבועיים, מצב זה לא נתן לי מנוח והטריד אותי לאורך כל תקופת היותנו יחד, ומסיבות אחרות ובעיקר מסיבה זאת נפרדתי ממנה.
את צריכה לשאול את עצמך, אם תוכלי לחיות עם מצפון שיקרי כזה עם בן זוגך, אני גם מאמין שהוא לא יאמין לך במשך כל חייו שהיית בתולה.
בימנו לא כל אחד זוכה שבחירת ליבו תהיה בתולה, (כפי שאי זכיתי) לכן אני מאמין שהוא יעדיף יקבל אותך לא בתולה, מאשר "בתולה" שקרנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין - תגובה
רות בן-ציון שכטר11/05/2011שלום לבת 17.5 ,
את ורק את יודעת מה נכון לך ומה טוב לך. פיסת העור של הבתולין אינה אלא פיסת עור נטולת חשיבות. חשובה היא ההרגשה הפנימית שלך. ולכן, חשוב שתתחילי לקיים יחסי מין כאשר תרגישי בשלה לכך. את גם תבחרי לספר מה שאת רוצה לספר לחבר שלך. אם את מכנה את הענין הזה "כבוד" אז בסדר. חשוב שתחיי בשלום עם עצמך. ונכון, הגדה שיורד דם לכל אישה בפעם הראשונה שהיא מקיימת יחסי מין, היא אכן אגדה.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)