מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלוקה על בחורהאנונימי10/05/2011
שלום,
אני בת 24 ולומדת במכללה, אני סטרייטית ואף פעם לא שכבתי עם בחורה. בתיכון הייתי סקרנית ופה ושם התנשקתי עם בנות אבל לא ברמה של לרצות לשכב איתן. העניין הוא כזה, נדלקתי (או לפחות כך אני חושבת) על העוזרת הוראה שלי במכללה, היא גם מלמדת אותי, בודקת לי עבודות ומבחנים. היא צעירה , מסיימת תואר שני היא בחורה מהממת שאין דברים כאלה ואני בחורה מאוד יפה גם כן (אני רק מציינת עובדות). מתחילת השנה אני לא מפסיקה לחשוב עליה, כל שיעור שיש לי איתה הוא ממש סיוט כי אני לא מצליחה להתרכז, אני רק רוצה להסתכל עליה אך אני לא רוצה לגרום לה להרגיש לא בנוח עם מבטיי. המצב החמיר לקראת סוף סמסטר א' אך ניסיתי להילחם בזה. חשוב לי לציין שבגלל כל הנושא אני בקושי פונה אליה בקשר לשאלות על לימודים או כל דבר אחר מכיוון שאני מאוד נבוכה ומתביישת. בתחילת סמסטר ב' הרגשתי שיש הקלה, חשבתי עליה פחות והשיעורים עברו בקלות רבה יותר. אך לאחרונה זה החמיר שוב, והעניין הוא שאני מתחילה להרגיש חוסר נוחות ומבוכה גם מצידה, קשה לי להסביר זה משהו באינטואיצייה אך, ייתכן שאני באמת מדמיינת...
בכל מקרה, אני מרגישה מאוד מבולבלת. אני לא חושבת שאני לסבית אך אני לא מבינה מה עובר עליי? יכול להיות שאני רוצה אותה בגלל שזה לא אפשרי ואסור? או בגלל קנאה ואגו? (כי כמו שאמרתי קודם שתיינו בחורות מאוד יפות ובולטות), אני לא יודעת... אני כבר ממש אובדת עצות ומיואשת. אני מרגישה משיכה עזה אליה ולווא דווקא פיזית אלא רגשית ומנטלית , אני ממש רוצה להכיר אותה יותר טוב... וחשוב לי לציין שמבחינה פיזית אני לא רואה את עצמי שוכבת איתה... אולי מנשקת אותה.. אבל לא יותר מיזה.
בנוסף לזה מתחילת השנה הייתה לי הרגשה שהיא לסבית או דו-מינית, אני לא יודעת למה. אוליי בגלל איך שהיא מתלבשת או מתנהגת... ואי ממש סקרנית לגבי זה! ומידע חשוב אחרון... לפני שבוע בערך אזרתי אומץ לדבר איתה... שאלתי אותה שאלה מקצועית... והופתעתי מעצמי שהתנהגתי בטבעיות והרגשתי ששברתי איצתה את הקרח... אך מפבנים כל כך התרגשתי והלב שלי דפק חזק...הייתי רוצה להמשיך לדבר איתה באותה יום... אבל לא התאפשר והיא גם שומרת ממש על דיסטנס מהתלמידים ובצדק כי היא בודת את המבחנים.
בבקשה אני צריכה עזרה או הכוונה מקצועית להבין מה עובר עליי!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלוקה על בחורה - תגובה
רות בן-ציון שכטר11/05/2011לאנונימית שלום,
המשיכה המינית אינה בהכרח ענין קבכוע, היא עשויה להשתנות במהלך החיים. אדם שנולד עם משיכה מינית הטרוסקסואלית יכול להפוך להומו סקסואל או לביסקסואל במהלך חייו.
כך, שמערבולת הרגשות בה את נמצאת כעת אינה ענין נדיר. המתרגלת מקסימה אותך כפי שציינת וגם מושכת אותך ומשהו בך סוער ואת מוצאת את עצמך בצומת ולא יודעת לאן לפנות. כדאי מאד בשלב הזה לפנות לטיפול רגשי כדי לברר עם עצמך מה התחושות הפנימיות שלך ומה הכי נכון ומתאים לך כעת.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)