כאובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאובה
    a
    11/05/2011

אני נמצאת במשבר נוראי שנמשך כבר המון זמן..אני מאוהבת ונמשכת בצורה שקשה לי לתאר לגבר שכרגע אין לי אינטרקציה איתו..אבל זה כל כך מוזר וכל כך קשה לי לעצור את זה אני פשוט בכל פעם כשאני מאוננת זה כשאני חושבת עליו ומדמיינת אותו נוגע בי..אני יכולה אפילו לבכות לפעמים תוך כדי..למה זה קרה לי לעזעזל?! למה דווקא לי?? :’(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאובה

הוספת תגובה

• כאובה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    11/05/2011

לא ברור למה לך. אך מה שאת מתארת היא משיכה והתאהבות חזקה. לא במקרה התאהבות נקראת גם "חולת אהבה".
    מדוע את לא יכולה ליצור אינטראקציה עם אותו בחור?
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאובה

A
    11/05/2011

כי נותק הקשר בינינו לפני שנתיים רבנו מריבה קשה שהגיעה לעוצמות מטורפות..פשוט מטורפות הרגשתי שהכניסו לי ללב שלוש חרבות ופילחו לי אותו לחתיכות...היה בינינו פער גילאים..אמנם אז..אבל עכשיו הפער כבר לא משמעותי ואני התקשרתי אליו לא מזמן אחרי כל המהומה והנתק הארוך..והוא ענה לי...אבל...לא יודעת..שמעתי את הקול שלו ואחר כך פשוט לא יכולתי לתפקד....:( איך אני יכולה לדעת אם הוא עדין אוהב אותי? הוא היה יכול גם לא לענות הרי..ועוד הייתה אישהי אינטרקציה גם פרק זמן קצר אחרי..אבל זה נגמר כזה לא פתור הסמס האחרון שקיבלתי ממנו היה "חג שמח א**** ,תצליחי בזכות השכל והלב שלך".....וזהו כבר לא עניתי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו