מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפעם הראשונה ...לי12/05/2011
היי,
אני בת 18 ויש לי חבר כבר 10 חודשים ..
לפני שלושה ימים שתיתי קצת כי רציתי לשכב איתו בלי להרגיש את הכאב, זה די עזר.. אבל הוא לא הצליח לקרוע לי את הקרום.
למחרת הוא ניסה לחרמן אותי בשביל לנסות שוב פעם ולא התחרמנתי משום דבר שהוא עשה ..
ואתמול כבר הצלחתי להתחרמן והוא ניסה להכניס וכאב לי בצורה מטורפת , עצרתי אותו ולא רציתי להמשיך
אני בטוחה שכואב לי יותר מאשר לבנות האחרות, זה פשוט בלתי נסבל
מה אני צריכה לעשות? כל פעם שאני ארצה לשכב איתו אני אשתה!? זה טיפשי!
יש אולי דרך שתגרום לי פחות להרגיש את הכאב?
נואשת |:
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אילן12/05/2011רק רופא נשים יכל לעזור לך
עם לא תקבלי תשובה פה
תפני לאיש מקצוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל השאלה היא..
לי14/05/2011אם יש איזה כדורים או משהו בסגנון? רק לדעת אם יש תקווה שלא יכאב לי ברמה כזו !
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפעם הראשונה ... - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן14/05/2011ללי,
יתכן מאוד שאת פוחדת ולחוצה מאוד מהכאב שאמור להגיע, וזה אולי מה שגורם לכאב- הלחץ והפחד גורם לך להתכווץ ולכן את מרגישה כאב.
ממליץ לכם לחזור למגע ומזמוז הדדי (מין ידני ואוראלי) ללא נסיון חדיר משך שבועיים שלושה ואז לנסות שוב.
במידה והכאב חוזר כדי לגשת להיבדק אצל רופאה גניקולוגית עם התמחות בתפקוד מיני.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעבר היתה לי חברה בתולה, עד ש.....?
ניסים17/05/2011בעבר היתה לי חברה בתולה.
באיזה שהו שלב הגע להחלטה שהיא רוצה לשכב איתי, באון טבעי הי פחדה, ניסיתי לחדור לאט לאט ובעדינות ובזמן החדירה הרגישה כאב, ועצרה אותי, נסיון של הלאט לאט ובעדינות נעשה בשלוש הזדמנויות, אך תמיד כאב לה והפסיקה אותי.
חשבתי לעצמי ריבונו של עולם דבר זה יכול להמשך לנצח, שוב התחרמנו היא היתה מגורה והחלטנו לשכב, אך הפעם היתה לי תכנית אחרת, אבר המין שלי היה בעמדת חדירה, הגעתי עד למקום שהתחיל לכאוב ולפתע במכה אחת הדפתי אותו עמוק, אמנם כאב לה, אבל היא כבר לא הית בתולה.
לאחר כשבוע שוב קיימנו יחסים אך הפעם לא היה שום כאב, רק הנאה.
פעם ניסיתי קוץ לילדי הקטן מהיד עם פינצטה, אך בכול נגיע כאב לו, כך נמשך כרבע שעה, החלטתי להחזיק לא את היד, תפסתי את הקוץ בפינצטה ושלפתי את הקוץ במהירות הבזק, וכל זה נמשך כשתי שניות, ולמחרת הילד בה ואמר אבא זה כבר לא כואב לי.
כשעושים בדיקת דם, והרופא מחדיר את המחט בבת אחת, עדיף מאשר שיחטט לאט לאט, כך הכאב יהיה כפול ומכופל
אז הנה לך מסרים שיעזרו לכם, בפעם הראשונה, רובן מרגישות את הכאב בזמן בתיקת הבתולים, אני מאמין שלא תרצי שרופא ייבתק לך את הבתולים עם הרדמה ועם כלי רפואי, (או שכן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)