בעיה קצת שונה של שפיכה מוקדמת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה קצת שונה של שפיכה מוקדמת..
    פעם גבר
    12/05/2011

שלום,
    יש לי בעיה קצת מוזרה..
    אני בן 24. התחלתי לשכב בגיל 18, וסה"כ הייתי די בסדר בזה מבחינת זמנים.
    וגם מבחינת ביצועים ובאמת שאומנם לא היו לי הרבה פרטנריות (5) לסקס כולל חדירה,
    אבל באמת ש"הביקורות שיבחו", והזמן היה סביר..
    מה זה סביר? לפעם ראשונה לאותו יום 15 דקות, ואח"כ לפחות חצי שעה..
    שזה סבבה לי ולה ומספק מאוד.

לפני כשנתיים פגשתי בחורה והתחלנו קשר רציני והכל.
    בהתחלה הכל היה מעולה, וזרם.
    אחרי חצי שנה גמרתי מהר פעם אחת. סתם ככה פשוט ביום בהיר אחד..
    לקח לי ממש משהו כמו דקה..
    ומאז אותו יום כבר שנתיים אני במעגל קסמים כזה. זה תמיד בראש שלי.. וזה ממשיך לקרות גם כשאני מנסה לנקות את הראש מזה וגם כשאני מנסה לחשוב על דברים אחרים..
    אם היא אוננה לי או ירדה לי אני יכול להחזיק הרבה זמן, ללא מאמץ.
    מה גם שהיו פעמים ספורות (אחרי אותו יום מקולל) שדווקא שכבנו הרבה זמן וללא בעיה כלל.
    זה פשוט רק ברגע חדירה, וגם קשה לי להבחין שזה עומד לבוא.

אני לא יודע אם זה כי אני בתפיסה מתרגש מזה שזו חדירה או הידיעה?

הבעיה עכשיו היא שנפרדנו ואני מפחד מלשכב עם בנות אחרות.
    אני מרגיש לא גבר, מבן אדם שהאגו שלו נבנה לא רק אבל גם על הביצועים במיטה, ברגע שהם נפגעו נפלה רוחי ואין לי ביטחון כלל ובטח שלא לשכב עם מישהי.
    עד לרמה שאני מפחד גם שלא לקבל זקפה כלל.
    ואני יודע שזה רק בגלל זה.. אני נראה טוב, ואני מצליח יחסית בחיים לפי הגדרות החברה הנורמאליות..
    זה פשוט זה, הפחד שמוריד אותי.

אני לא חושב שאני סובל מבעיה פיזית אלה מבעיה פסיכולוגית, עקב כך שלא בסקס אני מחזיק מספיק זמן.. האם זה אפשרי?

עוד פרטים שכדאי לדעת:
    1. האקסית שלי אף פעם לא הייתה בעלת חשק מיני שמתקרב לשלי.. כלומר תמיד הרגשתי שלא בא לה לשכב, לא משנה באיזה שלב ביחסים היינו. תמיד הרגשתי שהיא עושה לי טובה.
    2. היא לא נהנתה ממשחק מקדים מה שביאס אותי כי תמיד הסקס התחיל מוזר.. היה לה קצת בעיה שכל מה שבחורה נורמאלית אוהבת במשחק מקדים הציק לה.. היא לא ידעה אפילו להגיד לי מה לעשות אחרת כי שום דבר לא היה לה נעים..
    3. לפני שהתחלנו הייתי בכושר טוב, ופשוט הזנחתי את זה מאז שהכרנו. סיבולת הלב ריאה שלי ירדה מן הסתם במהלך השנתיים. אך לא השמנתי בטירוף.
    4. מכל מה שסופר עד כה, סקס אכן היה צורך שלי, כן נמשכתי אליה, אך לא נהניתי באקט עצמו ולא הרגשתי שיש לי פרטנר לזה.. והייתה תחושה כללית של תסכול.

בקיצור, השאלה מה מכאן? כי קשה לי מאוד עם הדימוי העצמי, וקשה לי עם זה שפעם הייתי בסדר, ואז ביום אחד זה התהפך.
    ובקצב הזה לא אוכל לפגוש מישהי חדשה ולהתחיל מערכת יחסים אי פעם..

תודה מראש לעונים :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיה קצת שונה של שפיכה מוקדמת.. - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    14/05/2011

גבר שלום,
    אתה בחור צעיר ונשמע (על פי הכתוב) אינטליגנטי.
    ממליץ לך בחום לפנות לטיפול סקסולוגי קצר כדי לצאת ממעגל של חרדת ביצוע, המשפיע על הדימוי והתפיסה העצמית שלך. חבל מאוד להשאיר את הדברים כמו שהם.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

פעם גבר
    14/05/2011

זה די מה שק'יוויתי, רק לשמוע על סיכוי שזה בראש ולא פיזיולוגי לא פתיר.
    תודה על ההמלצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת

אני
    19/05/2011

בתור מישהי שמאוד אוהבת סקס אני יכולה כמה דברים:
    קודם כל תאמין לי שהרבה בחורות מעדיפות בחור שגומר מהר ויכול לקיים יחסים יותר מפעם אחת ביום מאשר בחור שלוקח לו שעה לגמור וזה כבר נמאס ואין כמעט הנאה..
    שנית כל אני אגיד לך משהו שלי אישית זה העלה את הביטחון העצמי בנושאים האילה לגמרי:
    "כשאתה צעיר ובריא אין לך במה להתבייש-רק להיות גאה באיך שאתה נראה ואיך שאתה בסקס...כשתיהיה זקן עם טחורים יוצאים,עור נפול בכל הגוף ואיבר מין שלא מתפקד אפילו עם ויאגרה-אז תיתבייש!!!"
    העיקר שיש לך את הרצון לספק בחורה וגם את מגוון האפשרויות שעומדות לצידך.
    היה לי חבר שלא היה מקדיש זמן לפינוק ולמשחק מקדים אבל היה לוקח לו לגמור שעתיים-תאמין לי שזה אכזבה וביאוס ונהנתי הרבה יותר עם בחור שהיה מפנק וגומר מהר.
    מקווה שעזרתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו