אין סקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין סקס
    דנה
    14/05/2011

שלום,
    שמי דנה אני בחורה בת 22. יש לי חבר כבר שנתיים ו7 וגם הוא בן גילי..
    אני אומנם צעירה אבל אני יכולה לומר בלב שלם ואמיתי שזה הבחור בשבילי.. דיברנו על חתונה כבר ושנינו יודעים מה כל אחד רוצה מהשני.
    אנחנו מאוהבים ולעולם לא נפרדנו (טפו טפו טפו) במהלך כל הקשר שלנו.. יש לנו הבנה מדהימה ותמיכה ובאמת המון המון אכפתיות אחד כלפיי השני.
    הבעיה-
    כשרק הכרנו היינו שוכבים בכמויות מטורפות... 6-10 פעמים ביום!!! במקומות מוזרים והסקס עצמו היה נורא זורם חושני ומפתיע.. ככה זה היה במשך שנה שלמה! לאחר שנה שמתי לב שהוא מתחיל להסתכל אבל באמת רק להסתכל על בנות שחולפות ברחוב או בכל מקום אחר.. דיברנו על הנושא ורבנו עליו המון הרגשתי פחות נחשקת ופחות רצויה אפילו שהוא רק הסתכל.. זה היה לידי וזה נורא פגע בי.
    הפסקנו לשכב באופן טוטאלי..היינו שוכבים פעם בחודשיים שלושה וגם זה היה נורא מהר ולא ספונטני כמו בעבר.. ככה זה עד היום.. למרות שהנושא נפתר והוא כבר לא מסתכל על אחרות או פשוט אולי זה כבר לא ממש מפריע לי.. אבל הסקס לא חזר זה קורה ממש פעם ב.. זה נורא קשה לשנינו.. אנחנו עדיין רוצים להיות יחד ואוהבים ברמות קשות אבל הסקס פשוט לא חוזר.. אני מרגישה לא כל כך נחשקת ואין לי כל כך רצון..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין סקס

הוספת תגובה

• אין סקס - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    14/05/2011

דנה שלום,
    מה החבר שלך אומר על כך?
    האם לא מפריע לו המצב המיני, או העדר המין בניכם?
    כדי להבין מה שיבש את החשק והכיף המיני שלכם אני ממליץ לכם לפנות לטיפול כדי לברר מה קורה.
    אם אתם לא מצליחים לדבר ולפתור את הנושא בנכם ותדירות והכיף במין לא חוזר, אתם חייבים לדבר עם אדם מקצועי ולנסות לפתור את הסוגיה.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה,

דנה
    14/05/2011

בוודאי שדיברנו ובוודאי שזה מטריד אותו נורא, כנראה לא ציינתי ברור..
    הבעיה מעסיקה את שנינו מאוד!
    אנחנו מדברים על זה, אנחנו מנסים למצוא פתרון.. אבל אני יודעת בוודאות שהבעיה לא אצלו כי הוא נורא רוצה ומנסה המון.. כמעט כל יום.. ואני פשוט מרגישה שאני לא מסוגלת, לא רוצה.. אבל עדיין נמשכת אליו ועדיין נורא אוהבת אותו ואוהבת להיות לידו כל יום ולישון איתו כל לילה.. (אנחנו לא גרים יחד..).
    אולי זה קשור לבעיה שהייתה לנו עד לפני כמה חודשים עניין "ההסתכלות" שסיפרתי, אולי זה משהו בדימוי העצמי שלי שאבד.. אני לא יודעת.. אבל זה מטריד אותי נורא.
    אני המון מדברת על זה שאני לא שלמה עם המראה שלי, שהשמנתי.. למרות שהמון מחמיאים לי, למרות שהוא אומר לי כל יום כמה אני יפה.. למרות שהציעו לי לדגמן.. אני עדיין שונאת את הגוף שלי נורא ואני אפעם לא שלמה עם עצמי..
    אפעם לא באמת הייתי שלמה עם עצמי אבל עובדה שבתחילת הקשר היינו שוכבים בכמויות באמת לא שפויות ובכלל אני בחורה שנורא אוהבת סקס ונורא יוזמת...

אני נורא מיואשת ואני חייבת עצה, כי לטיפול אני לא יכולה כרגע ללכת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה חייבת תגובה..

דנה
    16/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מישהי
    16/05/2011

היי,
    לפי מה שסיפרת הבעיה בך, כנראה עצם זה שהוא הסתכל על בנות אחרות הוריד לך בטחון עצמי, כאילו מה לא בסדר בך שהוא פוזל לצדדים. לא נכון לחשוב ככה, כל הגברים הם ציידים מטבעם ולא משנה איך תראי, גם אם תהיי אנג'לינה ג'ולי, הוא עדיין יפזול לצדדים. תאמיני לי הייתי בהרבה מערכות יחסים, כל הגברים אותו דבר. את צריכה להבין שזה הטבע שלהם. בגילך גם אני התרגשתי מזה, אבל היום אני נשואה ונרגעתי, גם אני פוזלת לצדדים, אז מה!!! כל עוד הוא איתך ולא בוגד אין מה לדאוג. אבל תעבדי על עצמיך, תתחילי ליזום ולהיות קינקי, אחרת הוא לא יהיה מסופק ואת עלולה לאבד אותו.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו